Weleda Baby серия със слез

- специално за бебета

НОВА ДЕРМАТОЛОГИЧНА СЕРИЯ ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА ОТ WELEDA
при свръхчувствителна или суха кожа,
при склонност към атопичен дерматит

Основана преди над 90 години, Weleda е водеща марка в натуралната бебешка козметика. Сега освен утвърдената Серия с невен за бебета и деца, Weleda представя три нови продукта, подходящи за суха и свръхчувствителна кожа, както и за кожа, склонна към атопичен дерматит.

Родители с деца, страдащи от свръхчувствителна кожа или бебета, родени в семейства, в които има история на подобни кожни състояния, се нуждаят от специфични продукти за грижа за кожата. Тези продукти трябва да успокояват раздразненията, да възвръщат баланса и да възстановят здравословното състояние на кожата на детето. Не по-малко важно е кожата им да бъде защитена допълнително и дълготрайно срещу външни въздействия.

Затова формулата на новата дерматологична серия за бебета и деца на WELEDA е холистично разработена чрез уникално съчетание от първокачествени чисти натурални и органични съставки като бял слез и трицветна теменуга, както и ценни растителни масла. Органичният бял слез успокоява кожните раздразнения и изгражда защитен слой, за да възвърне здравословното състояния на кожата. Не са използвани аромати, защото децата със свръхчувствителна кожа често имат проблеми с тях. Органичното кокосово масло и пчелният восък помагат за защитаване на кожата и допълват продуктите с деликатното си естествено благоухание.

Характеристики на дерматологичната серия с бял слез:

  • Без аромат
  • Сертифицирана органична козметика (серификат Natrue)
  • Намалява зачервяването
  • Успокоява и овлажнява кожата
  • Поддържа естествените функции на кожата
  • Дерматологично потвърдена поносимост дори при свръхчувствителна кожа.

Серията съдържа:
Лосион за тяло с бял слез, 200 мл.
Weleda Лосион за тяло с бял слез

Плътен и овлажняващ лосион за свръхчувствителна или суха кожа на деца, който може да се използва от най-ранна възраст. Осигурява интензивна грижа чрез ценни органични кокосово и сусамово масло, докато екстрактите от органичен бял слез и теменуга успокояват раздразнената кожа, намаляват и облекчават сърбежа. Продуктът поддържа естествените функции на детската кожа, без аромат е и има подхранващ и охлаждащ ефект. Може да се прилага всекидневно. Подходящ и за възрастни с чувствителна кожа.
Употреба: Нанася се два пъти дневно – сутрин и вечер.
Съставки: кокосово масло, сусамово масло, вода, глицерин, пчелен восък, какаово масло, слънчогледово масло, масла от семена на пореч и сафлор, бадемово масло, глицерил стеарат, екстракт от корен от бял слез, екстракт от трицветна теменуга, ксантанова гума, скуалан.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
 
 

Крем за лице с бял слез, 50 мл.

 

Weleda Крем против подсичане с бял слез

Успокояващ и подхранващ крем за суха или свръхчувствителна кожа на бебето и детето. Защитава от вредните въздействия на околната среда, успокоява и хидратира кожа, склонна към раздразнения и сърбеж. Подходящ и за възрастни с чувствителна кожа.
Употреба: Нанася се поне два пъти дневно.
Съставки: кокосово масло, сусамово масло, вода, глицерин, пчелен восък, слънчогледово масло, масла от семена на пореч и сафлор, бадемово масло, глицерил стеарат, екстракт от корен от бял слез, екстракт от трицветна теменуга, млечна киселина.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Крем против подсичане с бял слез, 50 мл.
Weleda Крем против подсичане с бял слез

Интензивна грижа за кожата около пелените. Защитава и подхранва, намалява сърбежа и предотвратява по-нататъшни раздразнения.
Употреба: Нанася се при смяна на пелените.
Съставки: екстракт от корен от бял слез, екстракт от трицветна теменуга, цинк.

WELEDA – В хармония с човека и природата

Weleda разработва антропософски лекарства и натурални козметични продукти от 1921 г., като качеството е основен фокус в целия процес – от селекцията на суровини до холистичния продукт. Винаги когато е възможно, марката използва суровини от биодинамична култивация или сертифицирана дива реколта. При производството се спазват комплексни критерии за преработка и контрол. По този начин WELEDA използва дългогодишния си опит в натуралната медицина и козметичната индустрия, за да предложи козметични продукти, които възстановяват хармонията между човека и природата. Отговорното взаимодействие с околната среда е от изключителна важност за марката. Устойчивото развитие, феър трейд, активното запазване на ресурси чрез култивация и проекти за предпазване на растителни и животински видове, високото ниво на прозрачност в полза на потребителите са елементи от политиката на Weleda.

За повече информация:
www.weledababy.bg – официален уеб сайт на български език, посветен на серията за бебета и деца
www.weleda.de – официален уеб сайт на марката
Weleda Bulgaria – facebook страница

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top