Weleda серия еликсири

- за здравето Ви

Еликсири. Органична добавка към здравословния хранителен режим

Органичните сокове и еликсири на Weleda са разработени, за да предложат специфични здравословни и хранителни преимущества на потребителите. Гамата е базирана на формули, които подпомагат естествените защитни сили на тялото или подобряват конкретни здравословни процеси. Соковете и еликсирите са богати на натурални витаминни комплекси и други активни съставки с укрепващи здравето функции, изключително полезни в случаите на лоша хранителна диета или стресиращ период от живота на човек.

Предимства:

  • Сертифицирани органични продукти
  • Натурални източници на ценни хранителни вещества
  • Изчистени от синтетични добавки

Продуктът е наличен в две форми: сок без захар, подходящ за диабетици и вегетарианци; или вкусен сироп-еликсир с добавени мед и органична захар от захарно цвекло, също подходящ за вегетарианци.

 1. Активен лек с бреза – Birken-Aktiv-Kur

Активен лек с бреза - Birken-Aktiv-KurОрганичен екстракт от сребърна бреза в комбинация с освежаващ лимонов сок за детоксикиране на организма

Действие: Биопродукт за пречистване на тялото от натрупаните токсини и връщане баланса и жизнеността на организма чрез провеждане на програма през пролетта и есента; спомага за изчистване на кожата на лицето от несъвършенства и придава блясък на лицето.

Начин на употреба: 2 – 3 пъти на ден се разрежда супена лъжица във вода или чай. Като алтернатива е възможно да се разреди същото количество в голяма бутилка с минерална вода и да се пие през целия ден.  Препоръчва се 3 – 6 седмична програма на приложение с цел пречистване на организма. Разклаща се добре преди употреба. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 4 седмици.

Съставки: воден екстракт от брезови листа*(94%), лимонов сок**(6%)

*Сертифицирани източници, контролирани култури; **Биодинамично отгледана култура.

Енергийна стойност в 100 ml: 111kJ (26 kcal); Сертификат: NATRUE

Weleda елексир

 2. Еликсир от брезови листа – Birkenblätter-Elixier

Еликсир от брезови листа Органичен екстракт от сребърна бреза, органична захар от захарна тръстика и мед за детоксикиране на организма. Еликсирът се произвежда чрез процес, който съхранява максималното съдържание на активни компоненти на съставките.

Действие: Биопродукт за пречистване на тялото от натрупаните токсини и връщане баланса и жизнеността на организма чрез провеждане на програма през пролетта и есента; подпомага изчистването на кожата на лицето от несъвършенства и придава блясък на лицето.

Начин на употреба: 2 – 3 пъти на ден се разрежда супена лъжица във вода или чай. Като алтернатива е възможно да се разреди същото количество в голяма бутилка с минерална вода и да се пие през целия ден.  Препоръчва се 3 – 6 седмична програма на приложение с цел пречистване на организма. След отваряне да се консумира в рамките на 3 месеца.

Съставки: захар* (57%), воден разтвор на брезови листа** (34%), Лимонов сок*** (6%), Мед (3%)*.

*Органична култура; **Сертифицирани, контролирани култури; **Биодинамична култура.

Енергийна стойност в 100 ml: 1387 kJ (326 kcal); Сертификат: NATRUE

 3. Еликсир от трънка – Schlehen-Elixier

Еликсир от трънка Съдържа зрели плодове от трънка, брани от строго сертифицирани, контролирани източници. Формулата на продукта е завършена с добавянето на био-динамично отглеждан лимон, органична захарна тръстика и мед. Подходящ продукт за увеличаване на защитните функции на организма.

Действие:  Био-продукт за укрепване на тялото,  възвръщане на  здравословния баланс, жизненост и здраве на организма. Подходящ при силно физическо и умствено натоварване, стрес, напрежение, изтощение, при възстановяване след боледуване, за растящи деца и по-възрастни хора. Препоръчва се на жени по време на бременност и кърмене. Спомага за по-лесно заспиване, ако се пие вечер като топла напитка.

Начин на употреба: 2 – 3 пъти на ден се разтваря супена лъжица в чаша вода, чай или мляко. Получава се приятна ароматна напитка. Продуктът е идеален за топла вечерна напитка.  Разклаща се преди употреба. След отваряне да се консумира в рамките на 3 месеца.

Съставки: захар*, воден разтвор на плодове от трънка** (35%), лимонов сок***, мед.

*Органична култура; **Сертифицирана култура, контролиран произход; **Биодинамично отглеждане.

Енергийна стойност в 100 ml: 1488 kJ (350 kcal); Сертификат: NATRUE

4. Сок от облепиха – Sanddorn-Ursaft

Сок от облепиха Концентриран натурален сок от плодове на облепиха, богат на витамин C, за ревитализиране и укрепване на имунната система.

Действие: Био-продукт за укрепване на имунната система; подпомага лечението при настинка, безапетитие, умора и възстановяването след боледуване; укрепва организма в борбата със стреса и напрегнатия начин на живот. Подходящ също за ученици, спортисти и пушачи, както и за хора, които се опитват да откажат цигарите.

Начин на употреба: 2- 3 пъти дневно супена лъжица се разрежда в чаша вода, чай или мляко и се пие преди хранене. Препоръчва се 4-седмична програма на приложение. Поради действието на витамин C, продуктът не бива да се приема непосредствено преди сън.  Разклаща се добре преди употреба.  След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 4 седмици.

Съставки: Чист сок от облепиха* (100%)

*Органично, биодинамични култури от сертифицирани източници.

Енергийна стойност в 100 ml: 295 kj  (71 kcal) / Витамин C 200 mg (333% от препоръчителния дневен прием) / Витамин E 1.8mg (18% от препоръчителния дневен прием);Сертификат: NATRUE

5. Еликсир от облепиха – Sanddorn-Elixier

Еликсир от облепиха Сироп  от плодове на облепиха със захар и мед, богат на витамин C за укрепване на имунната система и ревитализиране. Произвежда се с помощта на процес, който съхранява максимално количество от активните съставки.

Действие: Био-продукт за укрепване на имунната система; подпомага лечението при настинка, безапетитие, умора и възстановяването след боледуване; укрепва организма в борбата със стреса и напрегнатия начин на живот. Подходящ също и за ученици, спортисти и пушачи,  както и за хора, които се опитват да откажат цигарите.

Начин на употреба: 2- 3 пъти дневно супена лъжица се разрежда в чаша вода, чай или мляко и се пие преди хранене. Препоръчва се 4-седмична програма на приложение.  Поради действието на витамин C, продуктът не бива да се приема непосредствено преди сън.  Разклаща се добре преди употреба.  След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 3 месеца.

Съставки: Захар* (53%), чист сок от облепиха** (42%), мед* (5%).

*органична култура; **органично или биодинамично гледани култури, контролирани източници

Енергийна стойност на 100 ml: 1335 kj (315 Kcal)/ Витамин C 60 mg (100% от препоръчителния дневен прием); Сертификат: NATRUE

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top