WELEDA-в хармония с човека и природата

В хармония...

Немско-швейцарската фирма Weleda е сред най-старите био продизводители в Европа. Създадена през далечната 1921 г., тази година тя празнува 90 години съществуване и работа в хармония с човека и природата. Оттогава светът се е променил неимоверно, но философията зад производството на органичните продукти на Weleda остава същата. Почти не са се променили и рецептите за класическите продукти на марката, като например маслата с арника и невен или еликсирът от облепиха.

Всички продукти на Weleda целят да увеличат самолечителните процеси в човешкия организъм и са съобразени с нуждите на човека за цялостен тонус. Козметиката на Weleda се произвежда не само с огромно внимание към избора на суровини от най-високо качество, но и голяма част от растенията (например невенът) се добиват от собствени биологично-контролирани градини на фирмата – най-голямата се намира в Швебиш Гмюнд, Германия, където е и основното производство на Weleda. Съставките винаги са разумно комбинирани и изключително нежни към кожата, без съдържание на синтетични консерванти, без оцветители и ароматизатори.

Добре-балансираните текстури на база натурални съставки доставят здравословен баланс, като подпомагат процесите на живот и здраве на целия организъм. Те допринасят за виталността и тонуса чрез своята натуралност и свежест.

Сертификати за безопасност и органичен произход на продуктите са достъпни за всеки, който иска да се увери в качеството на марката (www.weleda.com, http://www.natrue.org/).

Специално за клиентите на дрогерии БИ ФИТ, продуктите с марка WELEDA ще бъдат с 10% по-ниска цена в периода от 28.11-4.12.2011г.

Заповядайте, очакваме Ви!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top