Skin Blossom – наистина био

Вече в BeFit!

Био сертифицирана козметика от Великобритания.

Skin Blossom предлага 10 продукта за лична хигиена и хидратация от първа необходимост, подходящи са за цялото семейство– жени, мъже, деца над 3 г..

Всеки артикул съдържа над 98.85% натурални съставки – т.е. под 1.15% химия!
От 74% до 92% от тези натурални съставки съставки са от био земеделие – т.е. много високо био съдържание! Тази информация е отпечатана на лицето на всяка опаковка!

Всички съставки на отделните продукти са оценени с двете* най-високи оценки по скалата за оценки на международния сайт за проверка на съставки www.cosmetic-check.com

Всички опаковки, без крема за ръце, са с помпа – за отлична хигиена и без замърсяване от досег с кожата. Продуктите за лице са в обезвъздушени бутилки – без окисляване от досег с кислород и така максимално се съхраняват висококачествените свойства на продуктите!

Всички продукти са цялостно сертифицирани от био организацията Soil Association. Лого на сертификата е отпечатан на лицето.

 Soil Association Organic & Vegan

Всички продукти са веган и Skin Blossom е регистрирана във Vegan Society (не съдържа животински съставки и продуктите не са тествани върху животни). Логото на Vegan Society е отпечатано на гърба на всяка опаковка.

Не съдържа никакви вредни съставки като: парабени, изкуствени оцветители и ароматизатори, ГМО, силикони, SLS, SLES, ALS, DEA, MEA, TEA, GLYCOLS, Phylates, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Petrochemicals, Urea.

Отличителните качества на Skin Blossom:

1. Изключително леки и “пухкави” консистенции. Продуктите се плъзгат леко по кожата, без наслоявания, не “тежат”, не лепнат. Кожата остава кадифена на досег.

2. Лек и ненатрапчив растителен аромат.

3. Осезаемо ефективни – действието им се усеща незабавно, кожата става нежна и кадифена на допир, изпъва се, освежава се.

6. Изключително достъпни цени спрямо количество в милилтри на всеки продукт и вложени био съставки.

*единствено една съставка на почистващото мляко е с човече с неутрална емоция

Skin Blossom

Може да ги намерите в нашите дрогерии или на адрес: Skin Blossom

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top