Pufies Fashion Collection

Новите модерни пелени от Pufies!

За първи път пелените на Вашето бебе приличат на дрехи! Разработените в съответствие с най-популярните модни тенденции, десените на Pufies Fashion Collection ще провокират въображението ви да експериментирате с гардероба си, за да бъдете в тон с тоалета на своето бебе.

Новите Pufies Fashion Collection предлагат:

– Добре познатите качество и надеждност на пелените Pufies;

– 40 страхотни дизайни, в разнообразни модни стилове.

Търсете новите дизайнерски опаковки на Pufies Fashion Collection:

– Размери Midi, Maxi и Junior;

– 2 произволни дизайна в пакет

Blooming Garden:

Разцъфнали и вдъхновяващи, флоралните мотиви на тези модели ще накарат бебето ви да изглежда като онова цвете на живота, което всъщност е! Вие може да ги съчетавате с любимата си пролетна рокля, диадема с разцъфнало цвете или красива брошка.

Back to College

Създадени в духа на популярния College стил, всички ще забележат, че пелените на Вашето бебе диминира ксрето в разнообразни и провокиращи въображението цветове. Сега е моментът да извадите карираната пола, не се притеснявайте да сложите дори вратовръзка.

FunkArt 

С корени, тръгващи от сърцата на модата – Париж, Лондон и Ню Йорк, пелените в стил Pop Art съчетават разнообразни мотиви и експресивни цветове, за да направят Вашето бебе модна икона. Сега е моментът да развихрите въображението си и да сложите екстравагантните си очила или шапка.

Vintage Club Remix

Алтернативен и провокативен, стилът на 80-те оживява в тези модели, зареждайки Вашето бебе с духа на диско поколението. Съчетавайте отново актуалните диско мотиви със своя „градски стил“: кецове, дънки и голяма цветна чанта.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top