Вашето любимо място за пазаруване

Всяка жена мечтае за качествена и скъпа козметика, скъп парфюм или натурални и био продукти. Цените на качествените продукти обаче, често не са по джоба на всеки. Идеята постоянно да следите брошурите на различни магазини за промоции, в много случаи пропада. Работещият човек не може да отдели достатъчно време за купища брошури и ровене в различни сайтове.
В нашата онлайн дрогерия сме се постарали да съберем всички добри и качествени продукти, необходими за вашето ежедневие на едно място. За да не губите време в излишно ровене за най-изгодните продукти, създадохме категорията Outlet. В Outlet ви предлагаме високочествени продукти на изключително атрактивни цени с отстъпки от 10 до 50 %. 
outlet
Марките и продуктите, в тази категория са единични или ограничени бройки.  Както всички останали продукти в нашия магазин и продуктите в категория Outlet  имат дълъг срок на годност и се предлагат в оригинални опаковки.
Тук може да пазарувате така желаните и доскоро недостъпни марки на цени за всеки джоб. Без да напускате офиса или дома си, бързо и лесно поръчайте избраните продукти, а ние ще ви ги доставим до няколко часа в рамките на София и до два дни за всички останали населени места. Вече не е необходимо да търсите отчаяно място за паркиране, да се редите на огромни опашки в търсене на поредната промоция и да излизате от магазина, така сякаш сте се изправили пред ураган. Изберете желаните продукти, поръчайте и оставете всичко останало на нас. Когато търсите нещо, проверете първо при нас.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top