Nuxe – съвременна, иновативна и успешна марка

Една успешна марка

NUXE – съвременна, иновативна и успешна* марка

Зад такова представяне винаги има история…

Детството на Ализа Жабес е било потопено в света на научните медицински открития. В ежедневието с баща си е преоткривала тайните на природата. Вярвайки именно в силата на растителните екстракти и прилагането на фармацевтичните подходи при разработването на козметични продукти, младата майка с предприемачески дух подема развитието на NUXE. Доказателство за това е наличието на 32 регистрирани патента, резултат от строгите изисквания и доказаната ефективност на активните съставки.

Защото цялостната концепция и философия на марката NUXE включва високото качество на натуралните продукти в съчетание с огромно удоволствие при ползването. Едно различно докосване до лукса.

Имената на продуктите разпалват емоцията и желанието, текстурите са фини и меки, ароматите – деликатни, изискани и чувствени, NUXE е съблазняване и пристрастяване.

Малката лаборатория NUXE, насочена към арома- и фитотерапията скоро се превръща в международен бранд натурална козметика. Съчетаващ природата и лукса  – водещата и градивна сърцевина на марката.

N“ от „NATURE иUXEот LUXE. NUXE.

И успехът, с който гордо може да се похвали – ежегоден двуцифрен ръст в рамките на последните десет години и безпорно най-динамично развиващата се козметична марка на фармацевтичния пазар.

Прочетете още за раждането на една легенда – Huile Prodigieuse® 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top