MICRO CELL 2000

Идеалните нокти са здрави, гладки, без кожички, прозрачно розови с бели крайчета. Как да поддържам ноктите си здрави?

Идеалните нокти са здрави, гладки, без кожички, прозрачно розови с бели крайчета. Как изглежда ръката на една жена зависи до голяма степен и от тях. А дали харесва ръцете си или не личи по поведението на жената, по жестовете, които прави.
Меки и чупливи нокти
Общо 85% от жените по света и над 90% от европейките имат меки и чупливи нокти. За да не се притесняват от ръцете си, те използват различни заздравители – лак, масло, лосион, крем. На пръв поглед проблемът е решен. Ноктите изглеждат твърди и здрави, защото трите пласта, изграждащи нокътната плочка, се слепват. За съжаление едновременно с това те губят еластичността си. Проблемът не е решен. Ноктите ви просто са запечатани за определен период от време.
Как да решим проблема?
На българския пазар се предлагат продуктите с марка МICRO CELL 2000. Кой от тях е подходящ за вас можете да прецените в зависимост от това колко остър е проблемът ви. Предлаганите от МICRO CELL заздравители се различават от останалите по няколко показателя:

  • Възстановяват протеиновите молекули, от които са изградени ноктите.
  • Действа едновременно и на трите слоя на ноктите без да ги слепва. Така те се втвърдяват и заздравяват, но не губят еластичността си.
  • Стабилизира защитната система на ноктите и способността им да се самовъзстановяват.
  • Две седмици след като започнете да ги ползвате резултатът е видим.

Как се ползват Micro Cell заздравителите?
Два последователни дни нанасяте равномерен слой Nail Repair или Nail Vital заздравител без да го триете. На третия ден го отстранявате с помощта на Nail Power Soft Remover, специален лакочистител без ацетон. След това отново нанасяте заздравител. Прилагайте Nail Repair или Nail Vital две или три седмици докато не се убедите, че ноктите ви са напълно възстановени.
Освен за самите нокти е добре да се погрижите и за кутикулите. За да ги защите, можете да ползвате Cuticle Comfort. А в случай, че проблемът с меките и чупливи нокти не съществува при вас, съветваме ви да ползвате Nail Repair или Nail Vital като основа преди да нанесете декоративния лак.
Бърз, ефикасен и дълготраен резултат. Това ви предлага MICRO CELL 2000. Разработените от фирмата продукти имат над 150 милиона доволни потребители в Европа. Присъединете се към тях.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top