BeFit в Galaxy Trade Center


Скъпи приятели,

Горди от факта, че идеята, планирането и реализацията на Проект Be Fit са изцяло български, искаме да Ви представим нашето ново бижу, част от голямото ни семейство.

Днес отвори врати нашата нова дрогерия! Тя е по-голямата сестра на първата ни дрогерия, не само защото се намира в по-голямо помещение, а поради това, че за този период от време имахме много научени уроци, които ни помогнаха да бъдем изключително прецизни във всяка една стъпка при реализацията на проекта, както и безкрайно взискателни към асортимента на стоките. Защо това го споделяме за Вас ли?! Защото Проект Be Fit (живей във форма) се реализира, за Вас!

Искаме да припомним, че дрогерии Be FIT „по тяло” са търговец, но Ви гарантираме, че „по душа” сме и винаги ще си останем един много претенциозен потребител. Асортимента с който работим е избран предимно „с душата ни”, основавайки се на Вашите съвети, изисквания и препоръки.

Предлагаме Ви нашето искрено приятелство, като се надяваме да ни помагате да бъдем все по-добри и по-близки до Вас.

Да станем Вашето любимо място – това е нашата осъзната мисия. А мечтата ни – да се радваме на Клиентско признание и любов!

Разгледайте Be Fit – Galaxy

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top