Deborah Milano представя: Glossissimo

- блясък за устни

Устните… Дали блестят като обсипани с безброй кристали или сияят с нежен розов блясък, дали са искрящи или дръзко лакирани, устните със сигурност привличат внимание във всеки момент и всяка ситуация. Те винаги привличат погледите и често са наричани „не толкова тайното“ оръжие за съблазняване. Ето защо изборът на правилния продукт за устни не е толкова лесна задача. Кой иска да остане незабелязан? Трудно е нещо незабелижимо да не бъде харесано!  Как да харесаш нещо скучно и еднообразно? Ето защо Deborah Milano представя нов сензационен глос за устни, който не само ги облива с неповторим блясък, но и подхранва и хидратира кожата на устните. С Glossissimo устните са блестящи и гладки като кадифе.
123_2Glossissimo
Утоляващ жаждата на устните глос с 3D ефект. Новият глос Glossissimo от Deborah Milano е с високотехнологична формула, която прави устните сочни и блестящи, копринено меки и кадифено гладки. С Glossissimo получавате едновременно не само безупречни устни, но и неповторимо удоволствие за сетивата с възхитителния аромат на боровинка и кремообразната консистенция на продукта.
Формулата
Невероятен блясък, 3D отражение и дълбока хидратация. Glossissimo от Deborah Milano е решението за всяка жена, търсеща блясък за устните си, но и дълбока, дълготрайна хидтратация. Прекрасната гелообразна текстура съдържа полимери за блясък и хидратиращи частици за още повече блясък и дълготрайност, а коктейл от специални масла придава на устните сочен 3D обем.  Формулата е обогатена с хидратиращи и анти-оксидантни свойства, както и с агенти срещу вредното действие на свободните радикали, събрани в специално разработен комплекс, наречен FruitoftheForestDHComplex. Той формира нежен защитен филм на повърхността на устните, който ги предпазва от вредното влияние на UV лъчите и се грижи те да останат меки и нежни, плътни и кадифено гладки. Хипоалергенно действие*.
*Формулата минимизира риска от поява на алергии.
 
Опаковката
Новият глос за устни Glossissimo от Deborah Milano идва в нова изискана опаковка: облата форма е перфектна за дамската чантичка, а удобният апликатор дозира идеално необходимото количество глос и и го разнася плавно и лесно по повърхността на устните.
 
Нюансите
Glossissimo – новият глос за устни на Deborah Milano е представен в България в 9 цвята, сред които жените да изберат най-подходящия за тях нюанс или да намерят перфектния завършек на грима си за всеки повод.  Всички нюанси са с ултра блестяща, гланцираща, цветна и вкусна скреж текстура.
Гланцове Glossissimo
Може да ги намерите в дрогерия Be Fit Гео Милев и на адрес: Deborah Milano Glossissimo гланцове за устни

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top