за бляскава и красива коса през лятото!

За бляскава и красива коса през лятото 

Растителната френска боя „Color & Soin” на „3 Chênes” е устойчива на морската вода, хлора и UV лъчите

Лято е – време за слънчеви бани край морето и басейните. Повечето от нас се подсигуряват със слънцезащитен крем за кожата, но забравят, че UV лъчите засягат и косата – под тяхното въздействие тя става суха и изтощена. А и хлорът в плувните басейни и морската вода, допълнително увреждат косъма. Да не говорим колко бързо благодарение на тях цветът на боядисаната коса буквално  се „измива”.

Изброените неприятности ни спестява френският козметичен лидер „3 Chênes” /Троа шен, в превод Трите дъба/, който създаде боята за коса „Color & Soin” /”Цвят и Грижа”/.

Color & Soin боя за коса

Самото име подсказва, че боята не само оцветява перфектно, но и съхранява и подхранва косъма. Дамите, които вече са ползвали „Color & Soin”, са се уверили, че след боядисването косата видимо става по-здрава, по-жива, по-гъвкава, хидратирана. Косъмът буквално блести и като, че ли е по-плътен. Всички тези позитивни следствия са породени от няколко причини.

Боята „Color & Soin”не съдържа амоняк – разрушаващото структурата на косъма химично вещество. Липсата на амоняк не означава липса на добро оцветяване. Напротив, разновидностите от 26 цвята на френската боя покриват плътно на 100% белите коси.

Нещо повече – те са с дълготраен ефект, устойчиви на ултравиолетовото лъчение, морската вода и хлора. Качество особено важно през лятото.

Формулата на „Color & Soin®”  е единствена по рода си, защото оцветява и подхранва  чрез растителни екстракти. Благодарение на етерични масла и растителни протеини се постига желания от всяка дама ефект – здрав, жизнен, бляскав косъм.

Боята за косаЦвят и Грижасъдържа растителни протеини: от жито – за регенериращо действие, от овес – за подхранващо действие, от царевица – за стимулиращо действие, от соя – за реструктуриращо действие. В нея има и кокосово масло – придаващо жизненост, масло от розмарин – възстановяващо равновесието и масло от евкалипт – с успокояващо действие.

Освен боя от природата с дълготраен ефект серията Color & Soinвключва поддържащи шампоани и балсам. Френската козметика не съдържа амоняк, силикони, резорцин и парабени.

Професионалните знания на френските специалисти са достъпни и в домашни условия.

Всички продукти от серията Color & Soin можете да закупите и онлайн на адрес: Color & Soin

 

В промоция до 03 Май 2013 г.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top