Bourjois Спирала Queen Attitude Mascara

Нова спирала

Queen AttitudeMascara

Клеопатра е известен символ на женственост и ослепителна красота. Тя  успява да завладее сърцата на едни от най-могъщите мъже, а едно от нейните силни оръжия несъмнено е бил съблазнителният поглед.

Нейната легендарна ориенталска екстравагантност винаги е вдъхновявала модния свят. А легендарната визия заслужава ослепителен грим…мистериозен, завладяващ…..грим за кралици.

Bourjois  успешно разкри една от тайните за красота на тази вечна изкусителка като създаде Queen Attitude” – спиралата за ослепително царствен поглед.

Тайната:

Иновационна, еластична четка, която уплътнява миглите, като им придава съвършен обем и екстремна дължина. Тя  умело оформя и разделя всяка мигла, обхващайки дори и най-късите и непокорни косъмчета в ъглите на окото, като едновременно с това го отваря и уголемява.

Леката и нежна флуидна текстура, гарантира наситен цвят. Тя допълнително уплътнява, перфектно издължава и извива миглите. Те са невероятно обемни, наситено черни и изтеглени леко настрани и нагоре за изкусителен „Клеопатра поглед”. Формулата на Queen Attitude е без парабени , а почистването – изключително лесно.

Флаконът на Queen Attitude напълно отговаря на звездните и качества: елегантно черен и женствен силует, декориран с царствено златисто и артистично тюркоазено.

Професионален съвет:

За да постигнете „Клеопатра поглед” нанесете спиралата като нежно изтеглите миглите настрани и  леко нагоре – очите мигновено стават видимо по-големи и перфектно подчертани.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top