Ageless Elixir 2в1 Фон дьо тен + Серум

-30% отстъпка

Новото бижу в своята колекция Elixir* – Ageless Elixir 2в1 Фон дьо тен + Серум
Прикрий следите от времето днес, разкрий по-красива кожа утре!
Представи си фон дьо тен, който дарява кожата ти с нежно усещане и копринен допир…
Представи си фон дьо тен, който прикрива съвършено фините линии и бръчки, а междувременно осигурява дълготрайна грижа за твоята кожа, за да можеш да изглеждаш прекрасно ден след ден…
Ageless Elixir 2 в 1 фон дьо тен и серум
Прикрий красиво днес… Разкрий красива кожа утре!
Новият Ageless Elixir 2 в 1 Фон дьо тен + Серум е иновационен нов продукт, който мигновено намалява появата на фините линии и бръчки и същевременно осигурява дълготрайна грижа за кожата. Това е продукт от ново поколение, който работи в две насоки, за по-красива кожа ден след ден:
1) Фон дьо тенът прикрива несъвършенствата по кожата – фини линии, бръчки, петна. Ефектът, след нанасяне на фон дьо тена, е видимо** по-млада кожа – тенът на лицето е изравнен, фините линии и бръчки са прикрити, а кожата изглежда естесвено красива;
2) Серумът осигурява дълготрайна грижа*** за кожата и се бори срещу следите на времето като петна и обезцветяване. Той изравнява тена на лицето и редуцира обезветяването и дори появата на петна по кожата с времето.
Със слънцезащитен фактор SPF15.
За прекрасна кожа днес и утре…
За разлика от повечето фон дьо тени, които само прикриват несъвършенствата, новият Ageless Elixir 2в1 с добавен серум притежава формула с Н-ацетил Глюкозамин и Ниацинамид, които в комбинация със слънцезащитен фактор SPF15 предпазват кожата от видимите признаци на времето като обезцветяване и петна. Прекрасно изглеждаща кожа всеки следващ ден. Прикрий красиво днес… Разкрий красива кожа утре!
* Грим колекция Elixir включва червило, молив за устни и фон дьо тен
** Мигновен оптически ефект
***При ежедневна употреба

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top