5 добавки за загуба на тегло

На пазара се предлагат ...

На пазара се предлага голямо разнообразие от добавки за загуба на тегло. Важно е да изберете тази, която ще работи за вас. Разбира се, без да очаквате, че само тя ще свърши работа. Добре подбраната добавка просто ще подпомогне усилията, които полагате във фитнеса, за да получите по-бързо по-добър резултат. Не подценявайте и правилното хранене.

Кофеин

Кофеинът е една от най-популярните добавки загуба на мазнини. Една от основните причини е, че се намира лесно и е доста евтин. Можете да го приемате под формата на таблетки или на енергийни напитки. Най-добре е да го пиете преди тренировка – така се зареждате с енергия и същевременно губите повече мазнини.

Йохимбе

Това е друга често срещана добавка. Йохимбе увеличава притока на кръв в проблемни области като корема и бедрата и стимулира изгарянето на повече мастни киселини.  

Екстракт от зелен чай

Той стимулира метаболизма и така ви помага да изгорите повече калории за един ден.

Худия

Това е перфектната добавка, ако сте на нискокалорийна диета и се чувствате постоянно гладни.

Казеинова пудра

Ако сте редуцирали приема на калории, може да загубите част от натрупаната мускулна маса, защото не получавате достатъчно протеини. Затова казеиновата пудра е най-добрата добавка към вашата диета.  

Можете да използвате една или повече от тези добавки. Най-важното е да ги съобразите с упражненията, които правите и диетата си. Освен това не си представяйте, че резултатите ще бъдат мигновени. Проявете търпение и постоянство. Добре е също да се консултирате със специалист преди да вземете окончателно решение. Бъдете внимателни. Става въпрос за вашето здраве и добра форма.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top