3 хранителни добавки за потентност

- виж те ги

Недостатъчно се говори за сексуалните проблеми на мъжете. Твърде популярна е представата, че мъжът винаги иска и винаги може. А нещата не стоят точно така. Проблемите с ерекцията и либидото могат да са реакция на стрес и твърде много напрежение в работата или симптом на сериозно заболяване. Затова е добре да не се прикриват и отричат. Това може да доведе само до допълнително психическо натоварване и проблеми с партньора. По-добре се консултирайте с лекар. Ние ви представяме 3 хранителни добавки, които също имат ефект при тези мъжки проблеми.
Life Nutrition Екстракт от бабини зъби
Бабини зъби е билка, чиито свойства са добре известни от  стотици години. Тя засилва либидото и удължава ерекцията. Проведени са изследвания, които доказват, че повишава нивата на тестостерона и броя на сперматозоидите.
В добавка, действа общоукрепващо, помага да се регулира холестерола и има силен диуретичен ефект. Затова често се препоръчва като съпътстваща лечението на бъбречни заболявания.
Препоръчва се да пиете 1 или 2 таблетки по 3 пъти на ден.
 
Life Nutrion Тонус фортис за мъже
В този натурален продукт са комбинирани екстракти от:

  • бабини зъби – стимулира производството на тестостерон, засилва либидото и удължава ерекцията;
  • магарешки бодил – препоръчва се при простатит, който е една от причините за проблеми с ерекцията; освен това има стимулиращ ефект върху потентността;
  • жълт кантарион – засилва възбудата;
  • гуарана – прави организма по-издръжлив на физическо и психическо натоварване и повишава либидото;
  • мурсалски чай – за цялостно укрепване на организма и подсилване на потентността;
  • витаминен комплекс.

Тази хранителна добавка дава много енергия, помага ви да се чувствате, физически и психически, в отлична форма и да задоволявате желанията на партньорката си.
потентност
Himalaya Speman Forte
Хранителна добавка, в която са съчетани две основни съставки:

  • Small Caltrops (Gokshura) – билка, която действа като афродизиак, увеличава спермата и укрепва тъканта на пениса; препоръчва се при еректилна дисфункция;
  • Cowhage/Velvet Bean (Kapikachchu) – стимулира производството на тестостерон и увеличава спермата.

Този натурален продукт има и едно допълнително действие, което не е за пренебрегване – намалява тревожността от това дали ще се представите добре по време на половия акт.
 
Разбира се, изброените тук хранителни добавки не могат да заместят лекарствата и да ви помогнат, ако мъжките ви проблеми са симптом на по-сериозно заболяване. Затова вместо да се притеснявате и измъчвате, запазете си час за лекар. Най-добре е специалист да ви каже, че просто сте се преуморили и имате нужда от сън, храна и няколко хранителни добавки.
Прочетете още:
Любовни храни – кои са те
Хранителни добавки за мъже
Как стресът влияе на сексуалния ви живот

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top