3 хранителни добавки за отслабване

- отслабни сега

За да влезете отново във форма, понякога имате нужда от малко помощ. Особено ако сте започнали да променяте хранителния си режим и да спортувате, но все още не виждате желаните резултати и се обезсърчавате. Истината е, че ако правите тези неща, вече сте на прав път и ефектът от действията ви скоро ще е налице. Но ако ви става все по-трудно, ако си мислите дали да не се върнете към похапването и заседналия начин на живот, по-добре се консултирайте със специалист и започнете да приемате хранителни добавки за отслабване.
3Chenes Ventre Plat – хранителна добавка за плосък корем
Почти всяка жена се сблъсква в някакъв момент с проблема „искам да имам плосък корем, а не шкембенце“. Трябва ви подходяща диета (погледнете статията „11 храни за плосък корем“) и 3Chenes Ventre Plat. Тази хранителна добавка съдържа копър, зелена глина, пребиотици и микрокристална целулоза.
Копърът подобрява храносмилането. Зелената глина намалява подуването на корема. Пребиотиците и целулозата подобряват чревната флора и осигуряват усещане за комфорт. Според резултатите от тестовете на хранителната добавка, ако се използва заедно с подходяща диета и достатъчно физически упражнения, може да помогне за намаляване обиколката на корема до 7,5 см.
Отслабване
Nature’s Way горчив портокал
Чувството на непрекъснат гладни, постоянните мисли за храна, дискомфортът в стомаха, могат да разколебаят всеки, решен да влезе във форма. Истината е, че тялото ни се нуждае от малки порции храна – разнообразна, която приемаме често. А не от огромни количества хляб, вафли, шоколад, сметана, месо. Ако сте свикнали обаче да ядете, докато преядете, ще имате нужда от хранителна добавка за потискане на апетита.
Nature’s Way горчив портокал е идеална за целта. Екстрактът от кората на горчив портокал съдържа вещества, които потискат апетита и помагат за подобряването на метаболизма. Докато свършите опаковката с таблетки, ще сте си създали известен навик да хапвате по-малки порции и ще ви е по-лесно да поддържате здравословния си режим на хранене.
FORTE PHARMA Minceur 24 for Men – програма за отслабване„Ден и нощ“ за мъже
Господата също често пъти имат проблеми с теглото и не знаят откъде да подхванат намаляването на килограмите.
FORTE PHARMA Minceur 24 for Men е подходяща хранителна добавка за мъже, които искат сравнително бързо да влязат във форма. Разбира се, след като спрат да я пият ще трябва да продължат да се поддържат с балансирана диета и достатъчно физическа активност.
Дневната таблетка – за оформяне на фигурата – съдържа екстракт от лют червен пипер и хвощ. Тя помага за по-бързото изгаряне на калориите и за пречистването на организма от токсините.
Нощната таблетка съдържа В6 и хром. С нея се стимулира синтезирането на протеин и се регулира нивото на кръвната захар.
 
Какво е важно да запомните
Хранителните добавки не са вълшебни хапчета и само с тях няма да отслабнете. Те са помощно средство към вашия нов хранителен режим – с повече плодове, зеленчуци, течности – и физическата активност, с която се опитвате да намалите теглото си и да влезете във форма. Спазвайте инструкциите за приемането им.
Успех!
 
Прочетете още:
Крем за отслабване – как действа
Как да стопите шкембето – 5 съвета специално за мъже
Худия

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top