3 причини да подарите козметика на децата си

- вижте ги
3 причини да подарите козметика на децата си

Някои родители са твърдо против дъщерите им да се гримират и да ползват парфюм от ранна младенческа възраст – 3 – 4 – 5 годинки. Други нямат нищо против, но се притесняват от факта, че козметиката за възрастни не е много подходяща за деца.

Тази година сме ви подготвили 16 страхотни козметични комплекта, специално за млади госпожици и господа и за бебета. Запознайте се с нашите 3 причини да ви ги предложим, независимо от кой от двата типа родители сте.

Козметичните комплекти са специално за деца. Това означава, че са хипоалергенни, без алкохол, химикали, парабени, безопасни за здравето на детето ви. Повечето от тях включват душ гел и шампоан. В някои има тоалетна вода, но с аромат и състав, подходящи за деца. Така че бъдете спокойни, при всяко положение ви предлагаме комплекти, които са практични и които детето ви ще ползва с удоволствие.

Самите малки госпожици и господа ще са доволни.

Първо, защото комплектите са с ликовете на любимите им анимационни герои – русалката Ариел, героините от Frozen, барбита, Снежанка, Мики Маус, Спайдърмен. Второ, защото към някои от тях има шарени, красиво изрисувани калъф за таблет, четка за коса – дреболии, които децата обичат и които едва ли ще им купите отделно, защото са си просто скъпа глезотия. В комплекта обаче, те са на по-ниска цена, а и ги получавате заедно с доста практични козметични продукти.

Трето, защото им подарявате безвредна козметика, а те се чувстват големи като мама и татко.

Цените са отлични за практичен подарък, който ще зарадва децата и изглежда чудесно.

Цените на комплектите са празнични и съобразени с изтъняващия бюджет за подаръци. Много изгодно купувате подарък, който детето ще хареса и ще ползва. Освен това е нещо различно от играчките, които ще носят всички. 

Можете да подарите спокойно козметичен комплект и на децата на приятелите си. Гарантираме ви, че всички ще бъдат доволни.

Приятно пазаруване! 

Прочетете още:
Парфюми за деца – да ги ползваме ли
Детската козметика

Коледен подарък за бебе – как да го изберем 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top