3 идеи за изненада, които любимата ви ще оцени

- с повод или без

Изненадите без повод са едни от най-хубавите, за които се сещаме. Всички им се радват повече от обикновено, просто защото не са ги очаквали. Затова, след като осми март мина и замина, независимо какво сте подарил на любимата, подгответе й още една изненада. Повярвайте ни, ще го оцени. Чудите се какво да бъде? Ще ви подскажем.

Ваучер за козметика

Не ви звучи романтично? Прав сте, но ще ви признаем нещо – жените са колкото романтични, толкова и практични същества. И определено всяка ще се зарадва на възможността да се сдобие с онзи скъп фон дьо тен или нов крем, на който е хвърлила око още преди месец.

Романтичните нотки оставете за момента преди да връчите ваучера на дамата на сърцето си. Вечеря на свещи в хубав ресторант или опит да приготвите всичко сам у дома и да я очаквате със сервирана маса и чаша вино – това е напълно достатъчно. Е, добавете и картичка с послание. Или се опитайте да й изпеете нещо. (Последното – на ваша отговорност.)

 подарък за жена ваучер

Парфюм

Може да се посъветвате с най-добрата приятелка на половинката си какво да купите. Но можете да направите нещо още по-хубаво. Отделете време и отидете заедно с любимата си да изберете парфюм. Заредете се със спокойствие, търпение и усмивки. Миришете тестерите, които ви подава, изказвайте мнение – вземете участие в тази, обикновено чиста женска дейност – дългото размотаване в магазин за козметика и парфюми. Ако го направите с желание, дори да си тръгнете без парфюм, любимата ви ще е щастлива и доволна.

Домашен масаж с етерични масла

Ако имате опит в масажирането – добре. Ако нямате – не е толкова страшно, ще се справите, все пак под пръстите ви ще лежи тялото на любимата жена. (Само едно запомнете – щипането е болезнено и няма общо с масажирането.)

 подарък

Подгответе обстановката. Пуснете завесите. Включете само нощната лампа и запалете няколко свещи около леглото. Подгответе си предварително подходящото масажно масло. Пуснете тихо релаксираща музика. Помогнете на дамата на сърцето си да се съблече и действайте.

Вярно, жените са практични същества, но оценяват най-вече времето, което отделяте, за да ги поглезите. Опитайте, ще останете удивен от резултата.

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top