Добавки за активно спортуващи

2 хранителни добавки

Обикновено, когато тренирате усилено, сте и на специален хранителен режим, съставен от вашия фитнес инструктор. В него задължително се включват и хранителни добавки за регулиране на теглото и нарастване на мускулната маса. Представяме ви 3 хранителни добавки, които можете да обсъдите с инструктура си и да започнете да приемате, докато тренирате
Now Foods Alfalfa leaf (Люцерна)
Може би ви звучи странна идеята да пиете хранителна добавка с люцерна. Знаете, че с нея се хранят животните. Всъщност тя е с високо съдържание на витамин В, витамин С, желязо, магнезий, калций, фосфор. Подсилва организма, повишава тонуса и увеличава енергията ви.
В продукта на Now Foods се съдържа 80% био люцерна и е без глутен и захар.
добавки за спорт
Pure Nutrition CGT Blast
Съдържа основно креатин, таурин и глутамин. Те гарантиран на организма повече сили, по-голяма издръжливост и по-бързо възстановяване. Премахват болката в мускулите и стимулират натрупването на мускулна маса.
Креатин – той има ключова роля за синтеза на АТФ, основен източник на енергия за мускулните клетки.
Глутамин – при усилени тренировки нивата му спадат, което стимулира процесите на разграждане на мускулната тъкан. Допълнителният му прием предпазва от травми на мускулите и помага за бързото възстановяване на мускулната маса.
Таурин – много бързо се изчерпва при физически натоварвания. Това може да доведе до по-лошо функциониране на централната нервна система и на сърдечно-съдовата система. Забавя се и абсорбцията на мазнини. Затова е добре да се приема допълнително.
Консултирайте се с вашия фитнес инструктор какви хранителни добавки са ви необходими, докато тренирайте и поръчайте.
Прочетете още:
Хранителни добавки за пролетта
Хранителни добавки за мъже
5 протеинови добавки

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top