Befit2_openinig1
29.10.2010

Be Fit с нова дрогерия

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...   |   3 Коментара

Скъпи приятели,

Горди от факта, че идеята, планирането и реализацията на Проект Be Fit са изцяло български, искаме да Ви представим нашето ново бижу, част от голямото ни семейство.

Днес отвори врати нашата нова дрогерия! Тя е по-голямата сестра на първата ни дрогерия, не само защото се намира в по-голямо помещение, а поради това, че за този период от време имахме много научени уроци, които ни помогнаха да бъдем изключително прецизни във всяка една стъпка при реализацията на проекта, както и безкрайно взискателни към асортимента на стоките. Защо това го споделяме за Вас ли?! Защото Проект Be Fit (живей във форма) се реализира, за Вас!

Искаме да припомним, че дрогерии Be FIT „по тяло” са търговец, но Ви гарантираме, че „по душа” сме и винаги ще си останем един много претенциозен потребител. Асортимента с който работим е избран предимно „с душата ни”, основавайки се на Вашите съвети, изисквания и препоръки.

Предлагаме Ви нашето искрено приятелство, като се надяваме да ни помагате да бъдем все по-добри и по-близки до Вас.

Да станем Вашето любимо място – това е нашата осъзната мисия. А мечтата ни – да се радваме на Клиентско признание и любов!

Пилотните обекти на дрогерии Be Fit можете да откриете в кв. Младост и кв. Гео Милев в столицата. Заповядайте при нас и се насладете на място, изпълнено с много любов, стил и добро настроение!

Вижте снимки от дрогерия Be Fit – Galaxy:

Вижте клип за Be Fit – Galaxy:


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Сподели:

коментари 3 Вашето мнение

 1. 3
  Публикувано на 2010-11-24 18:59:43 от pharmacist
  Thanks for an idea, you sparked at thought from a angle I hadn’t given thoguht to yet. Now lets see if I can do something with it.
 2. 2
  Публикувано на 2010-11-02 14:25:21 от Зорница
  Поздравления и на добър час!
 3. 1
  Публикувано на 2010-11-01 21:21:17 от христо иванов
  Аз съм почитател на природосъобразния начин на живот и когато съм в София be fit ми напомня на миризмата и вкусовете от Родопите!

Остави коментар