Разпалете страстта с етерични композиции

- Ромео и Любовна нощ

Казват, че любовта не трае дълго и рано или късно всяка двойка си омръзва, сексуалният й живот заприличва на скучен филм и по някое време замира съвсем. Истина е, че всяка любовна история е различна. Да, може в някакъв момент да усетите, че се откъсвате един от друг, че вече ви е скучно заедно и да се разделите. Може обаче да запазите искрите помежду си, като опитвате нови неща, говорите си, правите си малки изненади. Независимо дали сте двойка отскоро или от години, използвайте и най-малкия повод, за да се изненадвате един друг и да споделяте безценни моменти заедно. Можете да го правите и без повод, разбира се, даже е желателно. Но сега наближава празникът на влюбените. Вместо да отбивате номера с плюшена играчка и рози изберете подарък, който ще зарадва и двама ви.

Етерична композиция „Ромео” – действа като афродизиак и еротичен стимулатор

Етерична смес РомеоКомпозицията се състои от няколко етерични масла:

пачули – то стимулира отделянето на серотонин и допамин, които подтискат чувството на тревожност и ви помагат да сте по-весели и жизнени. Доброто настроение ще зарази и двама ви и ще ви изпълни с желание да се забавлявате.

Горчив портокал – това етерично масло помага на мускулите ви да се отпуснат, намалява напрежението и ви помага да се почувствате в отлична форма.

Сандал – то също има релаксиращо действие. Освен това успокоява кожата, тя става гладка на допир. След като се намажете с това масло и вдъхвате аромата му, се усещате свежи и отпочинали.

Черен пипер – другите масла в композицията ви карат да се почувствате красиви, спокойни, весели. Това възбужда желанието за секс.

Индийско орехче –  то насърчава кръвообращението, помага ви да заличите чувството на умора и действа като афродизиак.

Освен основния ефект – поява на желание за секс – етерична композиция „Ромео” повишава интелектуалния потенциал, ободрява и зарежда с оптимизъм. Това са чудесни предпоставки за задушевен разговор, за споделяне на планове, за спорове по интересни теми, което пък ще укрепи връзката ви и ще й даде нов заряд.

етерични смеси - любовни 2

Етерична композиция „Любовна нощ” – силен афродизиак

Етерична смес Любовна нощКомпозицията се състои от няколко етерични масла:

Горчив портокал и черен пипер – действието им е описано по-горе.

Иланг-иланг – има успокояващо действие при масаж, помага ви да възстановите емоционалния си баланс и да освободите натрупаните емоции, а ароматът само на една капка от него действа като силен афродизиак. Масажирайте с него краката и ръцете си всеки ден, ако имате ниско либидо.

Палмароза – действа успокояващо, помага ви да се освободите от стреса и е особено полезно при усещане за физическо изтощение.

Ветивер – намалява безпокойството и помага за баланса на нервната система, хормоните и емоциите.

И двете композиции ще ви помогнат да прекарате мигове на радост и нежност заедно. А това е от решаващо значение за секса и за любовните ви отношения като цяло. Изберете подаръка си заедно!

Прочетете още:

Етерични масла афродизиаци
Любовни храни
Розово масло и зачеване

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top