Нашата Виртуална дрогерия

Заповядайте в нашата Виртуална дрогерия.

Скъпи Приятели,
Радваме се да Ви посрещнем точно тук – в зората на нашият проект.
Усмихнете се и … нека се запознаем.

 

Be Fit (Бъди във форма) е едно амбициозно „зелено” начинание, свързващо в себе си реалността с виртуалния свят.

С някои от Вас вече се познаваме от нашите две реални дрогерии BeFit. Удобни, пъстри и уютни магазини за парафармация, натурална и медицинска козметика, диетични и био храни. Направихме ги изпълнени с много любов и създадени за добро настроение.

В комуникацията си с Вас, осъзнахме вашата жажда за информация – какви са тенденциите, новите продукти, има ли опасни съставки в стоките… и заработи Електронното списание BeFit. Извор на полезна и изчерпателна информация за живот във форма.

След което разбрахме, колко е ценно времето Ви. Затова решихме ние да дойдем при Вас и да донесем стоките до вашата врата. Създадохме Виртуалната дрогерия BeFit.

Екипът ни се труди усилено през последната година, за да Ви предложи уникалната комбинация от над 8 000 подбрани продукта за живот във форма.

Всяка стока е представена визуално максимално подробно, за да имате усещането, че е „държитте в ръцете си“.

За да Ви помогнем да направите точния избор, ние ще публикуваме продуктови представяния, ще „ровим” в съставките на различни продукти, ще се интересуваме дали всичко, което е написано по етикетите е истина…

Нека заедно тестваме кои от продуктите ще „оцелеят” на потребителските критерии и ще имат честта да бъдат ваше притежание.

 

Ние наричаме целият този проект концепция за отношение към клиента. Ето как работи нашият екип:

  •  Ние сме реални. Двете ни дрогерии работят всеки ден за Вас и когато ни позвъните на 0700-10118, разговаряте с консултантите от нашите магазини, които са на смяна.
  • Ние сме обучени. Всички консултанти в BeFit имат медицинско образование и необходимата подготовка, за да ви бъдат полезни.
  • Стоката е налична. Артикулите които купувате се намират на рафтовете в нашите дрогерии.
  • Информацията е актуална. При запитване за определен продукт, нашия консултант го взима от рафта и го държи в ръцете си, докато разговаря с Вас.
  • Ние сме легални. Всяка ваша покупка е придружена от фискален бон, което гарантира защита на всички Ваши потребителски права.
  • Ние сме бързи. Стремим се да доставим стоката максимално бързо. Специалната ни Офис доставка за София гарантира време на изпълнение до 3 часа.

 Всяка една част от тази концепция е тест за нас. Тест за правилното отношение към клиента; за Доверието; за смелостта да бъдеш Откровен; за усещането на Приятелство.

Скъпи приятелю, ние също пазаруваме от дрогерии Be Fit. И когато го правим, цената е много важна за нас.

  • Добра постоянна цена. За разлика от много „акционни“ магазини, при нас е важно стоката да е на добра цена постоянно.
  • Промоционални ниски цени. Всеки месец, Ви предлагаме над 400 артикула на още по-ниска цена. Обикновено тази цена е най-добрата в България за периода.
  • Клубни карти. Станете член на клуб BeFit и Вашата клубна карта ще Ви предостави допълнителна отстъпка до 6%, дори от промоционалните цени.

Скъпи читателю, ако си стигнали до тук, те уверяваме, че всичко което прочете, бе написано от нас с много откровение.
Истински се надяваме скоро да бъдеш най-ценното за нас – КЛИЕНТ на Be Fit.

от собствениците на Be Fit

Към в магазина

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top