Защо да ползвате Цикатридина спрей

- виж тук

Юнак без рана не може, това е ясно, но е добре раните да заздравяват колкото се може по-бързо, нали така? Във вашата домашна аптечка сигурно има антибиотик на прах за рани, крем от невен и крем за заличване на пресни белези, особено ако сте родители на едно-две палави хлапета. Може би е добре към арсенала си за лекуване на обелени колена, изгаряния и подсичане, да добавите и Цикатридина спрей. Той е подходящ и за деца, и за възрастни.

Кога се ползва Цикатридина спрей

При разкъсни рани, охлузвания, изгаряния, хирургични рани, подсичане. Ефективен е още при декубитални язви, атрофични рани, абразии и лацерации.

Как действа

Успокоява и абсорбира течността, която се появява в раната при възпаление, като така предотвратява размекването на меките тъкани. Заедно с това стимулира процеса на зарастване на раната и възстановяване на кожата.

Какво съдържа Цикатридина спрей

 

Хиалуронова киселина

Една от най-важните съставки за млада и здрава кожа. Без нея няма как да се извърши процеса на възстановяване.

Витамин Е

Помага за по-бързото възстановяване на кожата без белези.

Етерично масло от сладък бадем

То самото е с високо съдържание на витамин Е, цинк, магнезий и калций. Той овлажнява кожата, прави я еластична, мека. Действа успокояващо при възпалена или суха кожа. Помага за изсветляване и изравняване на тена.

Етерично масло от чаено дърво

Има силен антисептичен ефект и се препоръчва често за третиране на раздразнена кожа, рани и изгаряния.

Етерично масло от лимон

Помага на кожата да остане гладка и бяла по-дълго време. Прилага се при загрубяла и суха кожа.

Как се ползва Цикатридина спрей

Уверявате се, че раната е почистена добре. Разклащате флакона и след това пръскате раната от 15 – 20 см разстояние. Прочетете внимателно инструкциите, можете да го ползвате 2 до 3 пъти за 24 часа.

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top