Юбилейна игра: 35 години LOGONA

- спечели страхотни награди

Супер играта „35 години LOGONA“ започва на 1 юли, а краят е  чак на 31 декември 2013

Условията за играта са:
I.    Напишете ни кратък разказ (може и 1 изречение) с опита ви с био козметиката на LOGONA. Какво се промени след като започнахте да използвате марката и кои са Вашите любими продукти. Решиха ли се проблемите с кожата Ви (ако имате такива)? Защо се насочихте към нашата козметика и как избрахте продуктите, които използвате? Споделете Ваши експерименти и открития с козметиката на LOGONA. Например кремът за лице с витамини Морков отлично хидратира кожата на ходилата или добавените резени био краставица към почистващата маска за лице с Мента подсилват ефекта на маската.
II.    Снимайте и ни изпратете снимка на продуктите LOGONA, които имате вкъщи (а защо не и Ваша снимка заедно с продуктите). Не се притеснявайте, ако не сте професионален фотограф! Приемаме снимки и на продукти „по пижама”  Достатъчно е ясно да се вижда кои са продуктите на снимката.
III.    Изпратете ни Вашите снимки  (1 или повече) и Вашия разказ на имейл petya.dimitrova@armina-bg.com, а ние ще ги публикуваме на фейсбук страницата на LOGONA и SANTE (www.facebook.com/pages/Logona-Sante-AlmaWin )!
IV.    Стискайте си палци да се наредите на стълбичката с печеливши участници 

Вашите ползи? 
Играта ще ви донесе шансове да получите юбилейните награди послучай 35 години от създаването на марката LOGONA! Защото раздаваме много награди!
Всеки месец до края на 2013 година на случаен принцип ще бъдат теглени 5-ма от всички участници в рамките на месеца, които ще спечелят кошница с подаръци крем за ръце Био Алое и Върбинка, лосион за тяло Био Алое и Върбинка, Био шампоан LOGONA 75 мл и Био дневен крем LOGONA 7.5 мл! Голямата изненада идва в края на годината, когато един от всички участници на случаен принцип ще спечели уикенд за двама в Trinity Retreat house (http://www.trinityretreathouse.com/ )
Колко пъти може да участвате?
Един човек може да участва веднъж в рамките на месеца и 6 пъти в рамките на играта. Включете се със снимка на един или повече продукти, веднъж или шест пъти. Нали знаете известната максима на Мечо Пух – колкото повече – толкова повече! При нас тя важи с пълна сила, защото колкото повече пъти се включите в играта, толкова по-голям е шансът Ви да спечелите награда от нас. А също се увеличава и шансът за спечелването на Голямата юбилейна награда.
Обявяване на наградите
Наградените ще обявяваме до 5-то число на следващия месец в страницата ни във Фейсбук и в сайта на фирма Армина. Всички наградени трябва да се свържат с нас на адрес: petya.dimitrova@armina-bg.com или телефон 0879 349 092 до 5 дни след обявяване на печелившите, за да разберат как ще получат наградата си.
Голямата награда ще изтеглим в началото на 2014 година и ще зарадваме един от всички участвали в играта в периода юли-декември 2013 год.
Ако нямате продукти на Logona, винаги може да закупите от нашите дрогерии или от онлайн магазина ни – http://befit.bg/eshop/shop/BeFit.1/Logona-m82 

Логона игра

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top