Червило тип писалка

- овладейте изкуството на цветовете с MAX FACTOR

ОВЛАДЕЙТЕ ИЗКУСТВОТО НА ЦВЕТОВЕТЕ С MAX FACTOR

Представяме ви нов начин да облечете устните си в модерен цвят тази пролет!

ЧЕРВИЛО ТИП ПИСАЛКА

ЧЕРВИЛО ТИП ПИСАЛКА

Colour Elixir Giant Lip Pencil

Пролет е! Поиграйте си с цветовете и акцентирайте на смайващо красиви и модерни устни. Max Factor отново разчупва границите на креативността в цветовете с новото червило тип молив за устни Colour Elixir Giant Lip Pencil – нова гама ярки цветове за впечатляващо смел ефект и изваян писец на молив за перфектно очертан  контур.

Гамата съдържа 6 ярки нюанса . Време е да откриете артиста в себе си и да покажете най-смелата си страна.

Ярките цветове те предизвикват да откриеш артиста в себе си и да създадеш  най-смелата си визия. Червилото се нанася лесно, благодарение на апликатор, който съчетава консистениця на  червило  в гилза и прецизност  на джъмбо молив. Това превръща Colour Elixir Giant Lip Pencil в перфектния инструмент за прецизно оцветяване на устните в  наситен цвят. Формулата е наситена с пигменти, което обогатява цветовете допълнително. Върхът на молив осигурява прецизен резултат , а меката текстура се плъзга нежно по устните и ги оцветява без усилие и без нужда от повторно нанасяне.

Лесно е! Просто се отдай на играта на цветовете, експериментирай и демонстрирай своя уникален стил. Сега ти си артистът!

Главният гримьор на Max Factor за България, Слав, споделя: “Нанасянето на червило никога не е било толкова лесно, а тъй като продуктът е същевременно и молив, ще имате още по- голям контрол при подчертаване на контура . Може първо да очертаете устните си, след което да ги запълните  само с няколко движения – прецизност и наситен цвят без усилие“ 

Изключително актуална гама цветове, която префектно съответства на модните тенденции за пролет 2013 г. За тези, които търсят по-артистична, дръзка, едновременно женствена и фатална визия – опитайте да съчетаете класическо червено червило с Colour Elixir Giant Lip Pencil нюанс Passionate Red (35), като разнесете цвета по цялата повръхност и смесите цветовете. След това нанесете още един пласт и ще получите  изключително дръзка и зашеметяваща рок визия!

 

Червило тип писалка

 

Слав допълва:  “Този наситен нюанс на червеното създава много смела визия, която може да подчертаете още повече с един скрит слой глос за устни в цвят сив металик.“

Ако препочитете по-нежна визия, пробвайте нюанс Subtle Coral (20)или подчертайте естествената си красота с лека плодова фузия в пастелено розово. Използвайте нюансиWild Ochrid (05) или  Foxy Amber (25) за модерната естествена визия . Завършете грима с спиралата за обем наMax Factor – Clump Defy и декорирайте върха на ноктите си с Glossfinity в модерните за пролет 2013 цветове – Cerise (85), Burgundy Crush (155).

“Не е матова текстура, не е крем, не е балсам, не е глос – това е модерна, много комфортна и лека текстура с наситени пигменти за дръзки цветове, които да подчертаят смело устните ви. Резултатът е разтапяща се по кожата, хидратираща текстура за меки устни с уникален цвят. Изключителен ефект!“  допълва Слав.

Вижте ги в нашата Виртуална дрогерия: MAX FACTOR GIANT LIP PENCIL ЧЕРВИЛО МОЛИВ

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top