Червила Lipfinity Lip Tint

- 30% Промоция

Пренарисувай своите представи за завладяващ цвят на устните!
Наслади се на LIPFINITY LIP TINT – първото червило на Max Factor с вдъхновяващ писец за рисуване!
Устойчив на целувки цвят с усещане за лекота.
Lipfinity Lip Tint (Липфинити Лип Тинт) е най-новото попълнение в изисканата колекция дълготрайни червила Lipfinity. Това е първото червило на Max Factor със специално създаден писец за рисуване, благодарение на който много лесно и прецизно можеш да очертаеш своите устни и да им придадеш завладяващ цвят.
Новото Lipfinity Lip Tint обгръща устните с изобилие от свеж и дълготраен цвят и създава усещане за лекота и комфорт. Цветът е устойчив на целувки, не се размазва, не се разтича и не оставя следи по време на хранене и пиене.
Новото червило на Max Factor е създадено по последна технология, която го различава от традиционните червила. Формулата на Lipfinity Lip Tint е на водна основа, което прави червилото много леко и приятно за носене. Благодарение на специалната формулата, цветът на червилото се слива с горните кожни слоеве на устните, вместо само да покрива повърхността им. Крайният резултат е наситен, жив цвят на устните и усещане за лекота и комфорт.
Формулата…
Формулата на Lipfinity Lip Tint е на водна основа и вместо обичайните пигменти съдържа специални багрила, които са разтворими във вода. Водата помага на цвета да се слее с горните кожни слоеве на устните, а не само да ги покрие. След нанасяне, водата се изпарява, а цветът абсорбира в кожата. Благодарение на това Lipfinity Lip Tint е изключително леко и приятно за носене и не слепва устните. Червилото не се размазва, не се разтича и не оставя следи при целувки, хранене и пиене. Цветът издържа между 2-3 часа, след което има нужда от ново нанасяне.
Във формулата на червилото се съдържа глицерин, който овлажнява, омекотява и поддържа кожата на устните в добро състояние.
Lipfinity Lip Tint не съдържа специфичните за останалите продукти за устни на Max Factor масла или восъци и затова има изискан матов завършек.
Червилото е с деликатен аромат на малини и ванилия.
Вдъхновяващият писец…
Lipfinity Lip Tint вдъхва живот на устните със завладяващ свеж цвят, но същевременно с това играе ролята на молив. Прецизният апликатор на червилото следва контура на устните и позволява да се очертаят безупречно. С по-широката част на апликатора много лесно се оцветява по-плътната част на устните.

Цветната палитра…
Цветната палитра на Lipfinity Lip Tint включва шест очарователни нюанса. Дамите могат да избират между по-силно интензивни и по-слабо интензивни цветове, в зависимост от това какъв ефект искат да постигнат:


Освен да се носят самостоятелно, цветовете могат и да се смесват помежду си.

За да се наслаждаваш на любимото си Lipfinity Lip Tint ден след ден…
• Нанасяй червилото само на чисти и сухи устни;
• Ако през деня нанасяш червилото отново, увери се че устните са чисти и сухи;
• Ако върху писеца на червилото попадне нещо мазно, това ще понижи ефикасността на продукта; За да я възстановиш отново, изплакни писеца със студена вода от чешмата за няколко секунди.

Глобалният творчески директор на Max Factor – Пат Макграт споделя: „Този сезон цветните устни с матов завършек изглеждат страхотно с новото червило Lipfinity Lip Tint на Max Factor. Това цветно изкушение с плодов аромат преобразява устните със свеж цвят, който озарява лицето и
не оставя следи.”
Главният гримьор на Max Factor за България – Слав също сподели своите впечатления от Lipfinity Lip Tint:
„За пореден път Макс Фактор се доказва като лидер на пазара на иновациите.Щастлив съм като грим ьор на марката да представя най-модерния продукт на пазара в сегмента устни.Това червило от ново поколение ме спечели с невероятно прецизния си писец, който прави молива за устни практически ненужен.Формулата на водна основа се слива с устните по невероятен и естествен начин,като цветът е максимално жив и наситен.Комбинацията на наситен цвят и матов завършек за мен е идеалният тренд за лятото. И не на последно място -става въпрос за дълготраен ефект,желан от всяка дама.”

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top