Цветове на косата, модерни за есен/зима 2015

- вижте кои са

Лятото отмина, време е да се погрижите за косата си – подрязване, подхранващи маски, а защо не и боядисване. Експериментирайте, освежете излъчването си. Изпробвайте някой от цветовете, препоръчвани от световните колористи за есен/зима 2015. Противно на очакванията, тъмните цветове са почти изцяло изключени. Набляга се на светлите тонове и топли нюанси, които придават не толкова мрачно и фатално излъчване на лицето.

боя за коса

Маслено русо

Основният тон е доста блед, прилича малко на платиненото русо, но с леки златисти отенъци. Те смекчават студеното излъчване на цвета, придават му топлина, а на вас естествен, небрежно-елегантен вид.

Цвят карамел със златисти нюанси

Не ви се иска да се изрусявате, но вече ви е омръзнало да сте брюнетка? Пробвайте този цвят. При естествените брюнетки карамеленият тон се получава лесно и добре, а допълнителните златисти кичури ви придават младежки, сияен вид.

боя за косаЗлатиста ягода

Интересно звучи, нали? Червенокосите дами – независимо дали естествени, или боядисани – ще оценят този цвят. Той отива особено много на порцеланова кожа и светли очи. Ще подчертае магнетичното ви излъчване.

Медно с кафяви отенъци

Медният цвят на косата носи усещане за топлина, мекота, поражда в хората желание да ви докоснат, да са близо до вас, а кафявите отенъци подчертават красотата на очите ви.

Брюнетка, целуната от слънцето

Вие сте естествена брюнетка и искате да промените цвета на косата си, но много дискретно? Направете си кичури с цвят на мляко с какао. Това ще накара тена на лицето ви да изглежда по-топъл.

Разбира се, не следвайте сляпо тенденциите. Посъветвайте се с фризьора си кой цвят ще е най-подходящ за вас.

Прочетете още

Как да определим кой цвят боя е подходящ за нас

Грижа за боядисаната коса

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top