Хранителни добавки за мъже

- по случай Мовембър
Хранителни добавки за мъже

– за нормален сексуален живот и здрава простата

Вие сте здрав мъж на средна възраст. Обичате партньорката си и искате да споделяте с нея още дълги години интимност. Ходите ли достатъчно често на профилактични прегледи? Знаете ли, че проблемите с простатата могат да се овладеят, ако бъдат открити навреме? Сигурни ли сте, че нямате оплаквания, които пренебрегвате?

Тези въпроси вероятно не ви се нравят, но проблемите с простата започват след 45 – 50 годишна възраст и вие можете да се справите с тях, като вземете превантивни мерки или започнете да се лекувате навреме.

Превенция на заболявания на простатата

На пазара се предлагат множество хранителни добавки, които имат именно такава функция. В нашата дрогерия ще откриете едни от най-добрите от тях.

Проставитал” например съдържа масло от Сао Палмето, масло от тиквено семе, коприва, витамин Е и един куп минерали и вещества, които са полезни за мъжкото здраве.

Копривата има диуретични и противовъзпалителни свойства и е една от най-препоръчваните билки при проблеми с простатата.

Маслото от тиквено семе включва в състава си мастни киселини и растителен стерол, които подобряват функционирането на уретрата и пикочния мехур.

Маслото от Сао Палмето има изключително силни защитни свойства. То се препоръчва за превенция, но също и при започнал процес на хиперплазия на простатата.

Просткеър” помага за поддържането на хормоналното равновесие при мъжете. В него се съдържа пигеум – растение с високо съдържание на мастни киселини, смоли и бета-систероли, които са полезни за здравето на простатата.

Много често лекарите препоръчват една от тези две хранителни добавки, дори при започнало заболяване в начална форма. В нашата секция с хранителни добавки за мъже ще намерите и още продукти. Всичките те обаче трябва да се приемат след задължителна консултация с лекар.

Хранителни добавки за мъже

Знаем, че темата е деликатна, но ако сексуалният ви живот се влошава, може би не е лоша идея да посетите специалист и да приемате „Спимен форте”. Това също е хранителна добавка на растителна основа. С нейна помощ се нормализира продължителността на сексуалния акт. Тя увеличава сексуалното желание и количеството сперма.

Говорете с партньорката си, отидете на лекар, поръчайте си „Спимен форте” – всичко това само ще ви помогне да се чувствате по-уверен и спокоен. Да се криете насаме с проблемите си и да не предприемате нищо за решението им, значи да влошите рязко качеството си на живот.

Всички хранителни добавки за мъже в магазина на дрогерии Be fit са на промоция през месец ноември. Това е нашият начин да се включим в инициативата за привличане на вниманието върху проблемите на мъжкото здраве „Мовембър”. Включете се и вие – погрижете се за себе си. Може да ги разгледате тук.

Прочетете още:
Как стресът влияе на сескуалния живот 
Любовни храни
Спортни добавки

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top