Ултимат либидо

– природният афродизиак, който събужда мъжката полова сила!

Все повече се увеличава броят на мъжете, които срещат затруднения в секса. В основата на този проблем отново са обичайните заподозрени – на първо място – дефицит на тестостерон, но и огромни „дози” стрес, прекаляване с вредна храна и алкохол, затлъстяване, застоял начин на живот. Психическата настройка също играе роля – понякога само един провал е достатъчен, за да се появи усещането, че винаги ще бъде така.

Да се представя добре и да дава максимално качествени преживявания на партньoрката си – това е важно за всеки мъж. Но какво е решението, когато по една или друга причина нещата в спалнята не се случват както трябва?
Тогава най-често се стига до познатите секс стимуланти, масово употребявани срещу нарушения в ерекцията. Но те само временно заглушават проблема, без да предлагат трайно решение – за кратко превръщат мъжа в „машина”, след което той отново трябва да се върне в реалността. Преди години тези „повдигачи” бяха наистина популярни, тъй като хората не бяха наясно с опасностите, които крият. Днес вече се знае, че тези изкуствени стимулатори могат да предизвикат нарушения в зрението и слуха, главоболие, състояние на постоянна ерекция (приапизъм), камерна аритмия, инфаркт на миокарда, инсулт, и др.
libido2
За щастие вече има достатъчно ефикасни природни алтернативи на опасните секс хапчета. Тези естествени продукти, освен безопасни за здравето, са и достатъчно ефективни, за да могат постепенно и с натрупване да ликвидират проблема, вместо само временно да го замаскират.
Ултимат Либидо – натурален афродизиак за по-продължителен и вълнуващ секс! Всяка капсула от Ултимат Либидо комбинира екстракти от 4 лечебни растения – тонгкат али (малайзийски жен-шен), епимедиум („разгонен козел“), дамиана, екстракт от черен пипер Bioperine, стандартизиран до 95% пиперин, както и цинк – ключов за сексуалното здраве на мъжете минерал.
– Тонгкат али. Афродизиачните му ефекти са доказани от науката.  Забавя стареенето при мъжете и подобрява сексуалната активност.
– Епимедиум. Познат още като „разгонен козел”, използва се в китайската медицина като естествено лекарство за възстановяване на либидото и мъжката сексуална сила. Насърчава издръжливостта.
Дамяна. Добре проучен естествен афродизиак. Доказано е, че увеличава сексуалната активност.
Цинк. Ключов за мъжете минерал, с отлично влияние върху простатата и сексуалното здраве.
BioPerine®  Черен пипер, екстракт стандартизиран до 95 % пиперин. Пиперинът е биологично активният компонент в пипера, който значително оптимизира усвояването на останалите съставки.
Комбинацията от тези растителни екстракти и цинк стимулира синтеза и засилва отделянето на тестостерон, разширява кръвоносните съдове в гениталната област, насърчава отделянето на азотен окис, понижава стреса и изостря чувствителността. Благодарение на стандартизирания екстракт от черен пипер, всички съставки в продукта се усвояват отлично.
Цинкът, който в Ултимат либидо е под формата на HVP-chelate (свързан e с хидролизиран растителен протеин),е най-важният минерал за сексуалното здраве на мъжа. Наред с общото му имуностимулиращо, противовъзпалително и антиоксидантно действие, цинкът е кофактор на ензимни системи, имащи отношение към възпроизводството и качеството на генетичния материал на сперматозоидите. В допълнение е важен за здравето на простатната жлеза и правилната й секреция.
0605
Как действа Ултимат либидо:
– Засилва сексуалното желание, без да предизвиква резки промени в настроението или изостряне на агресивността, както  действат анаболните стероиди.
– Облекчава стреса  върху  нервната система.
– Улеснява достигането на продължителна ерекция без риск от настъпване на приапизъм.
– Подпомага правилното предаване на сетивните нервни импулси от ерогенните области до гръбначния и главния мозък, и обратно към моторните неврони. Благодарение на това се постига висока интензивност на оргазмите и по-стабилен контрол на преждевременната еякулация.
– Има положителен ефект върху броя и подвижността на сперматозоидите, тъй като подобрява оплодителната им способност и  понижава риска от предаване на мутации.
– Помага на тялото да не се отпуска и уморява лесно.
 
Продукт на Natural Factors – най-големият производител на хранителни добавки в Канада. Официален вносител за България: Гео Нутришън ЕООД.
 
 
 
 
 
 
 
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top