Токсините

– невидими убийци, които тайно подкопават здравето ни!

Не можем да ги видим, чуем или докоснем. Не можем да ги усетим. Никога не се сещаме за тях и ни май-малко не предполагаме, че те най-вероятно са в основата на много от здравословните ни проблеми. Те са навсякъде – в храната, която ядем, във водата, което пием, във въздуха, който дишаме.
Някои от тези съединения са странични продукти на индустриализирания свят. Такива са тежките метали като олово и кадмий, които се отделят от заводите или се произвеждат като отпадъчни вещества. Освен тях, има и други – естествено срещащи се токсини, като например свободния живак, който се освобождава при вулканичните изригвания.
Нашите органи и системи разполагат с естествени механизми за справяне с токсичното натоварване, но само донякъде. Токсините, които не са разрушени или премахнати, ще продължават да „тлеят“ и да нанасят вреди. Тях тялото ще депозира в тъканите, за да сведе до минимум потенциалните им вреди, което обаче, не е най-доброто решение. Един пример: в подобна ситуация оловото може да се отдели в костите, измествайки калция и увеличавайки риска от остеопороза. Токсичното натоварване може да премине в:
– имунотоксичност – води до астма, алергии, рак и хронични заболявания;
– невротоксичност – води до когнитивни нарушения, загуба на паметта, сензорна и двигателна дисфункция;
– ендокринната токсичност – води до репродуктивни проблеми, понижено либидо, метаболитни увреждания.
Знаете ли, че… продължителното излагане на замърсен въздух, дори в рамките на допустимите граници, причинява увреждане на кръвоносните съдове и  сърдечни заболявания?
Екологичната токсичност е глобален проблем. Токсичните замърсители не признават национални, политически и други граници. Във въздуха са открити над 1460 тона въздушни токсини, които „преминават“ из целия свят. Само електроцентралите, захранвани с въглища са едни от най-опасните замърсители на Стария континент. Те изхвърлят във сулфати, нитрати и живак – съединения, свързани с повече от 20 000 случая на преждевременна смърт всяка година.
http://www.dreamstime.com/stock-images-happy-woman-enjoying-nature-enjoyment-free-girl-outdoor-image30938334
Ами водата? Хлорираните химикали в питейната вода от пестициди, хербициди и хладилни агенти са свързани с повишен риск от рак на гърдата. Според много изследвания, флуоридът, също открит в питейна вода може да предизвика остеосарком, хипотиреоидизъм и други сериозни заболявания.
Ами храната? Екологичните токсини продължават разрушителните си действия и в хранителната верига. Към края на 2005 г. 47 държави са посъветвани да ограничат приема на сладководни риби поради замърсяване с живак. Високото съдържание на пестициди и хербициди в много от ежедневно консумираните храни, също е проблем – пестицидите и хербицидите увеличават риска от различни видове рак.
Как да се действа срещу токсините? Здравословно хранене с високо съдържание на сурови храни доказано помага. Разбира се, уверете се, че измивате много добре тези храни, за да бъдат премахнати пестицидите и хербицидите по тях. Тази мярка срещу токсините обаче, е само между другото. Най-важната стъпка за защитата от токсините, е приемът на специализирани детокс програми, които спомагат за елиминиране на отровите от ключови органи и системи.
Тисилин клийнс – програма с минерали и билки за естествено и ефективно очистване! Формулата на Тисилин Клийнс е 100% натурална и насърчава естественото изхвърляне на ненужните отпадъци от тялото. Една от многото активни съставки в продукта, е екстрактът от млечен бодил, стандартизиран до 80% силимарин. Силимаринът в млечния бодил има мощен пречистващ черния дроб ефект. Той активизира производството на вещества, отговорни за унищожаването на непрекъснато постъпващите в организма токсини.
Приемът на Тисилин клийнс води до оптималното пречистване на жлъчката, кръвообращението, черния дроб, пикочния тракт и лимфната, кожната и храносмилателната системи.
nw.thisilyn.mineralna.puls
Тисилин Клийнс минерална програма включва 3 фази (3 опаковки):
Фаза 1. Цялостна детоксикация (30 V-капсули). Съдържа Тисилин® Млечен  бодил, артишок, куркума, глухарче и балансирана смес от билки, която допринанася за достигане на нормални нива  на токсини в кръвообръщението, жлъчката, черния дроб, лимфната система, кожата, пикочния тракт. Насърчава транспортирането им към червата, където те са „ уловени” от фаза 2. Прием: по 1 капсула сутрин и вечер в продължение на 15 дни.
Фаза 2. Смес от 6 вида фибри (90 V-капсули). Смес от 6 натурални диетични фибри, която нормализира нивата на  токсините в червата. Допринася за поддържането на нормална чревна микрофлора и облекчава състоянието при запек и застой на ненужни отпадъци в дебелото черво. Прием: по 3 капсули сутрин и вечер в продължение на 15 дни.
Фаза 3. Пречистване на храносмилателния тракт с минерали (38 таблети). Отлично храносмилателно пречистване с магнезиев хидроскид, трипхала и Тисилин® магарешки бодил. Тези естествени съставки допринасят за достигане на нормалните нива на замърсявания и токсини в червата. Магнезиевият хидроксид „изтегля“ водата от червата, минералите омекват и набъбват, оказвайки натиск върху дебелото черво, благодарение на което то може да се освободи от ненужното. Във фаза 3 са включени и успокояващи билки, които да смекчат тази критична пречистваща фаза. Прием: По 3 таблетки преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на  2 таблетки  преди лягане през следващите 7 дни.
Забележка: дозите от всяка фаза, приемайте с пълна чаша /250 мл/вода!
Тисилин клийнс е професионална програма за детоксикация в домашни условия. Произведена е от американската компания Nature’s Way – утвърдено име с 50-годишен опит в индустрията на натурални продукти!
Официален вносител за България: Ревита ЕООД.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top