Тенденции при зимните парфюми 2015/2016

- вижте ги

Сменила сте летния парфюм със зимен, но ви се иска да пробвате нов аромат? Или пък още карате с парфюма си от топлите дни и се чудите каква миризма, подходяща за студените дни, да си изберете? Запознайте се с тенденциите за този сезон и решете след това.

Аромат на свежи бели цветя

Мирис на фрезии и жасмин, комбиниран с лек мускусен аромат е един от хитовете на сезона. Създава усещане за лекота, свежест, невинност. Романтичните дами определено ще харесат такова ухание.

Дървесен аромат

Аромат на ливан и смирна, съчетан с мирис на тамян или рози. Създава усещане за топлина и уют, поставяте го на кожата си и направо ви се иска да се прегърнете. Мъжките момичета ще останат очаровани от него.

Аромат на сладкиш

Много отива на пищни дами. Комбинира аромати на цветя, плодове, ванилия и дори шоколад. Последната съставка може да придаде доста екстравагантно ухание на парфюма ви, най-добре го изпробвайте върху кожата си, постойте с него няколко часа и чак след това решете дали искате да го носите постоянно.

 парфюм

Цветни аромати

Подходящи за жени, които умеят да живеят с лекота. Ухание на цветя след дъжд с подчертани, силни нотки на роза, комбинирани с кехлибар.

Цитруси

Ароматите на цитрусовите плодове – лимон, портокал, лайм – обикновено се носят през лятото. Тази година обаче уханието на цитруси, съчетано с бергамот и дъб е особено актуално. То ви помага да преодолеете типичната за зимните дни депресия и да се наслаждавате на живота.

Сега, когато знаете какви са основните тенденции при ароматите за сезона, можете да експериментирате с етерични масла у дома или да потърсите подходящото ухание в дрогерията.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top