Таблетки, кристали или бластъри за вана

- пълен релакс

Солите за вана безспорно са истинско благо за всеки, преживял стресов ден. Те ви връщат енергията, подхранват кожата, създават романтична атмосфера за вас и любимия човек. Ако още не сте ги пробвали, то да знаете, че пропускате да си доставите едно наистина простичко, но невероятно удоволствие. Минете през дрогерията или аптеката и си изберете соли за вана. Няма да съжалявате.

Ще откриете, че те се предлагат основно в три форми: таблетки, кристали и бластъри за вана.

Таблетките се съхраняват лесно, не заемат място и обикновено са с най-дълъг срок на годност от трите продукта. Можете да си ги изберете по цвят – когато се разтворят, оцветяват водата във ваната за допълнително настроение, и по съставки, които съдържат. Те определят аромата на таблетките и въздействието им върху вас.

Кристалите за вана се продават в по-малки или по-големи шишенца. Те са с различен цвят и аромат. Слагате няколко лъжички във водата и чакате да се разтворят. В зависимост от състава си, различните кристали се препоръчват за облекчаване на напрежение и болки в гърба, отпускане на мускулите и освежаване.

Бластърите за вана са последният хит на пазара. Те се предлагат в различни форми и фигурки и са украсени с различни орнаменти – сърчица, цветя и какво ли още не. За разлика от останалите два продукта в състава им често влизат само етерични масла. Поставяте един бластър във вана с топла вода и чакате да се разтвори и да освободи етеричните масла. Прекрасен аромат, пяна, омекотяване на кожата и връщане на цялостния ви тонус – бластърите са едно малко чудо. Както в повечето таблетки, и в тях се съдържа и сода бикарбонат, която омекотява водата.

Посъветвайте се с консултантите в дрогерията, ако не можете да решите сами какво точно да си вземете. Но непременно пробвайте. Ще ви хареса.

Прочетете още:

Соли за вана 

Етерични масла, подходящи за зимата

Етерични масла за здрава кожа

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top