Сърчице или ваучер

Подари й ваучер...

Колкото повече поводи за радост, толкова по-хубаво. Ако и ти мислиш така, вероятно ще празнуваш св. Валентин – деня на червените балони, плюшените мечета и розовите свирещи картички.

Ти обаче искаш да направиш нещата по-различни.  Да, ще си размените подаръци, но не вярваш, че една кошница червени плюшени сърчица ще я зарадва толкова, колкото истински подарък. От друга страна, нямаш време и нерви да обикаляш магазините – още сънуваш кошмари от коледното пазаруване. Спокойно. Има изход. Подари й ваучер за някой неин любим магазин. Или за магазин, в който може да намери любимите си марки.

Първо тя наистина ще се зарадва, че си решил да не прибягваш до стандартните плюшени мечета с червени сърчица по тях.

Второ, често грешиш, когато се опитваш да й купиш за подарък гримове или дрехи. Като  й подаряваш ваучер,  дамата ти не е принудена да се преструва, че харесва нещо само, за да не те обиди. Вместо това може да излезе с приятелка и да си направи още един малък празник, оползотворявайки ваучера за нещо, което наистина харесва.

Вярно е, че повечето мъже пазаруват сами предимно техника, железарии и подобни и оставят на жените, приятелките или майките си грижите за дрехите и козметиката. Вярно е, обаче и това, че някои мъже полагат повече грижи за себе си, по-капризни са и предпочитат да купуват сами парфюма, дезодоранта, кремовете,  които ползват. За тях ваучерът също е страхотен подарък. Така не си принудена да му купуваш отново пуловер или новата версия на най-страхотната компютърна игра – не понасяш, когато стои по цяла вечер пред компютъра. Ваучерът е и добър начин да му покажеш, че наистина оценяваш грижите, които полага за себе си и това не ти се струва немъжествено. Дори напротив.

Не се притеснявай. Не мисли, че такъв подарък означава „нищо не можах да измисля сам“. По-скоро го приеми като „подарявам ти възможност да се забавляваш и да избереш това, което ще ти хареса най-много“.

Празникът идва. Няма много време за размисъл. Ако мислиш, че сърчицата са задължителна част от подаръка за деня на влюбените, просто вземи един щампован на сърчица плик за писма. Сложи ваучера в него, заедно с няколко топли думи, които си написал на друг лист. Запечатай плика и на празника просто се наслаждавай на нетърпението, с което любимото ти същество отваря плика и на радостната му усмивка, когато види какво има в него.

Верни на стремежа си, да радват своите клиенти, дрогерии БИ ФИТ  ви предлагат приятна изненада:

От 11 до 14.02 всеки Господин закупил Подаръчен ваучер на БИ ФИТ получава специална отстъпка от 10%.

Весел и икономичен празник с много любов, красота и здраве!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top