Стик за боядисване на коса

- нещо ново

Искате да изглеждате перфектно и пръскате луди пари за фризьор, боя за коса, а също и за подхранващи косъма терапии. Изпадате в нервна криза, когато забележите сив косъм или прорастнал корен и ви се струва, че погледите на всички хора са насочени именно натам. Стикът за боядисване на коса е истинско спасение за вас. С негова помощ вие ще имате контрол над външния си вид по всяко време.

Стикът за боядисване на коса прилича на червило и се прилага по същия начин, само че не върху устните, а върху косата ви. Компактен е и можете да го носите навсякъде със себе си.

Различните марки предлагат стикове за коса специално за сиви коси или за прикриване на прорастнали корени. Някои разновидности могат да прикриват успешно и побелели мустаци. (Само не се опитвайте да ползвате стика, за да боядисате миглите или веждите си. В тези случаи използвайте спирала и молив за очи.)

Дамите с по-странен цвят на косата, по-трудно ще си намерят стик. В момента на пазара се предлагат стикове за боядисване на коса на повечето световни козметични марки, но почти всички са с естествен нюанс – черно, русо, светло и тъмно кестеняво, etc. – общо 8 нюанса.

Стикът се нанася само върху сивите косми или прорастналите корени и се отмива със шампоан.

Използването му ви позволява да намалите посещенията при фризьора си наполовина и да спестите средства, без това да се отрази на перфектния ви външен вид. По-редките третирания на косата с боя й позволяват да диша и да възвърне естествения си вид, а не да стои суха и чуплива и да прилича на слама.

Ако имате само няколко сиви косъма, не е необходимо да натоварвате цялата си коса с химикали и препарати отрано. Това е чудесно, защото така не се налага да се подлагате често на терапии и процедури за подхранване на косъма.

Стикът за боядисване на коса е практичен, удобен и на достъпна цена. Изпробвайте го и оценете качествата му сами.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top