Срещи с пролетното слънце

В разгара на пролетта насочваме вниманието Ви към линията за грим на био козметика...

В разгара на пролетта насочваме вниманието Ви към линията за грим на  био козметика MADARA. Серята се казва Decocare и включва гланцове за устни и тониращи флуиди.

С тези продукти ще си осигурите цвят и блясък на кожата и ще я подготвите за предстоящите горещи летни дни. Серията Decocare включва:

Гланцове за устни: Moonkissed и Sunkissed от 15 ml. Придават лек цвят и блясък на устните. Леко омекотяват. Очароват и съблазняват. Съдържат: Балтийска шипка, като цветът и блясъкът се постигат чрез естествени минерали и слюда. Употреба: Нанасяйте равномерно по устните през целия ден за сияен вид.

Тониращи флуиди: Moon flower и Sun flower от 50 ml. Подходящи за всички типове кожа, тонират, придават блясък и леко овлажняват кожата на лицето и шията. Уеднаквяват цвета на кожата. Придават й лек тен, свежест и блясък. Прикриват несъвършенства и придават финост на кожата. По-лека алтернатива са на фондьотена. Съдържат: живовляк, лайка, водорасли, розова вода, какао и жожоба. Цветът и блясъкът се постигат чрез естествени минерали и слюда. Употреба: Нанесете равномерно върху предварително почистено и тонизирано лице и шия. За по-дълбоко овлажняване, използвайте преди това овлажняващ крем, флуид или гел на MADARA.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top