Соли за вана

Най-подходящите за релакс вкъщи са солите за вана.

Соли за вана, свещи, тиха музика и вие, потопени в топла вода и ароматна пяна до брадичката – това винаги ви се е струвало като безсмислена глезотия, за която не можете да отделите време. Време е да пробвате. Ще ви хареса.

Натуралните соли за вана съдържат множество полезни минерали и хранителни вещества, включително магнезий, калий, калций, бромид и натрий. Те се абсорбират от кожата бързо и лесно и тя става мека, гладка и еластична.

Магнезият ви помага да се преборите със стреса и умората. Калият балансира влагата в кожата, а бромидът отнема болката и напрежението от претоварените ви мускули.

Ако в края на дългия работен ден си вземете вана и добавите към нея ароматни соли, със сигурност ще се почувствате по-спокойни и отпочинали. Ще изчезнат болките в стъпалата и гръбначния стълб, а за тези, които страдат от артрит или имат спортни травми, тя ще донесе истинско облекчение.

Освен, че отварят порите и помагат за почистването на порите в дълбочина, солите за баня оказват благотворно влияние върху леки обриви, ухапвания от насекоми и мазоли.

 

Половин час в топла вана със соли и добавено етерично масло от лавандула ви гарантират дълбок и спокоен сън.

Това е най-лесният и евтин начин да се отпуснете, да останете насаме със себе си и да отделите време за малко спа и ароматерапия. Можете да комбинирате различни цветове и аромати и да експериментирате с добавянето на различни етерични масла. Ако подредите около ваната ароматни свещи, банята ще стане наистина уютно и романтично място, което да споделите с любимия човек.

Всеки има нужда от мигове насаме и мигове само с партньора и това е прекрасен, класически, и винаги работещ, начин те да станат вълшебни.

Солите за вана са безвредни и можете да ги намерите във всяка дрогерия или аптека. Изпробвайте ги по време на празниците или още в първите работни дни, когато според учените, нивото на стрес е най-високо и сами ще се убедите в магичния им ефект.

Прочетете още:

За пълноценен сън след стресов ден 

Стрес и депресия на празниците 

Етерични масла 
Проверете какво ви предлага дрогерия Be Fit:
 СОЛИ ЗА ВАНА
СВЕЩИ И АРОМАТИЗАТОРИ
НАТУРАЛНИ МАСЛА И ВОДИ
Януари е месец за релакс. Вижте нашите промоционални продукти подходящи за релаксация вкъщи: Релакс и спа
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top