Сок Алое Вера

- много полезен и вкусен

Sape Алое Вера
Модерна и уникална безалкохолна напитка с премиум качество в сегмента

С големи и сочни парчета от лечебното растение Алое Вера съчетани с освежаваща напитка създават тази идеална комбинация от вкус и благотворен ефект събрани в стилна и практична бутилка.Snímka 1

Традиция
Лечебните ефекти на Алое Вера са добре известни от хиляди години.
Оригиналната рецепта за напитката Алое Вера с естествено свежи големи парчета от растението Алое Вера е собственост и подобрявана през годините от семейната фирма “Сапанан Дженерал Фоод” от Банког. С над 30 годишна история фамилията Рукарияпонг произвежда напитки от прясно и свежо Алое.

Алое Вера
Много здраве има скрито във всяко растение Алое.
Познати са повече от 200 вида Алое, но само един вид “Алое Вера Барбаденсис Милър” има здравословен ефект и полезно въздействие върху човека, като най-ценни са продукти с екстракт от листата му.
Алое Вера детоксикира организма, повишава имунитета и помага срещу алергии.
Убива вируси и бактерии, подобрява заздравяването на рани и подържа концентрация в стресови ситуации.
Екстракти от Алое Вера съдържат много витамини (A, B1, B2, B6, B12, C, E), минерали (калций, фосфор, калий, цинк, хром, магнезий) важни аминокиселини и ензими.Snímka 1

Асептично пълнене
– Технологията с Асептично пълнене на PET бутилки представлява една от най-безопасните системи на хранителни продукти в света.
– Асептичната система за пълнене отговаря на най-високите стандарти за хигиена.
– Това гарантира най-високо качество и запазва аромата,натуралния вкус и хранителните качества на напитките без използването на консерванти.
– По този начин се премахва наличието на нежелани вещества и микроорганизми по време на пълненето и осигурява най-висока степен на защита.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top