Сиропът от черен бъз

- перфектна защита за детския имунитет през зимата!

Вече сме в сезона на настинките и грипа, а хората с малки деца добре знаят какво означава това – мъчителна битка със зимните болести, за които детският организъм никога не е достатъчно подготвен. Упоритите бактерии и вируси дебнат отвсякъде и в случай, че не сме взели профилактични мерки отрано, имунната система на малчуганите трудно би се справила с нежеланите нашественици.

Без компромиси с детското здраве! Средата, в която малчуганите прекарват по-голямата част от времето си – ясла, детска градина или училище, е развъдник на всевъзможни микроорганизми. А малките, които заради неподходящо лечение, чест прием на антибиотици и др., са с „разклатен” имунитет, са още по-чувствителни към студа и рисковите фактори на околната среда. Тук честите отсъствия на мама и татко от работа са нищо в сравнение с притеснението от евентуални по-сериозни усложнения на здравословното състояние.

За да се излезе от този затворен кръг, трябва да се намери решение, различно от всичко изпитано до момента. Трябва ви средство, което да елиминира корена на проблема, а не просто да облекчим симптомите! Най-подходящ в случая е екстрактът от черен бъз – едно от най-ефикасните естествени средства за поддържане на детския имунитет, особено при често повтарящи се проблеми с дихателната система!

Черен бъз – имуностимулатор с добре проучено и 100% доказано действие! Черният бъз е растение, високо ценено по цял свят заради уникалните си медицински качества. В състава му влиза широк спектър хранителни вещества, като органични пигменти, танини, аминокиселини, каротеноиди, флавоноиди, рутин, витамини, особено витамин С, който е във високи количества, минерали и др.

Черният бъз осигурява изключителни ползи за имунната система и значително облекчава състоянието при кашлица от различен произход, грип, обикновена простуда, бактериални и вирусни инфекции. Приемът на екстракт от черен бъз дава огромни предимства особено по време на грипни епидемии, категорични са резултатите от редица проучвания. Компонентите в състава му възпрепятстват способността на грипните вируси да инфектират здравите клетки и значително облекчават състоянието, когато грипът вече е факт.

 

Самбукус нигра за деца /с черен бъз ехинацея, прополис и коластра/ – за да не боледува често вашето дете!

Самбукус нигра Самбукус нигра за деца е естествено имуностимулиращо средство за деца от 1 до 12 години, осигуряващо добър профилактичен и терапевтичен ефект през зимните месеци от годината. Съдържа стандартизиран екстракт от висококачествени плодове на култивиран черен бъз, плюс патентована смес от ехинацея ангустифолия (билка), ехинацея пурпурея (екстракт от корен), пчелен прополис и коластра. В тази си комбинация, компонентите в Самбукус нигра проявяват отличен синергичен ефект, взаимно подсилвайки действието си.

 Какво е мястото на ехинацеята, прополиса и коластрата в Самбукус нигра за деца?

– Ехинацея. Известна е с имуностимулиращото и тонизиращото си действие. Отлична алтернатива на конвенционалните медикаменти, препоръчвани срещу начални симптоми на простуда и нарушения във функциите на дихателните пътища.

– Прополис. Инхибира растежа и развитието на вирусите, и значително редуцира риска от усложнения при вирусни инфекции. Действа като естествен антибиотик и може да се приема заедно с конвенционални антибиотици – тогава подсилва действието им и подпомага чревната флора, намалявайки риска от дисбактериоза.

– Коластра. Съдържа огромно разнообразие от имунни и растежни компоненти, важни за устойчивостта на детския организъм спрямо неблагоприятните фактори от околната среда.

 Самбукус нигра ускорява възстановяването и насърчава активирането на неспецифичния имунитет, при което рискът от повторна инфекция и усложнения намалява. Облекчава състоянието при хрема, отпадналост, кашлица, болка, температура и др. Съвместим е с антибиотични, антипиретични и деконгестивни медикаменти. Улесненото му дозиране е предимство – като профилактика се дава веднъж на ден, а когато респираторният проблем вече е факт – два пъти дневно.

Дозировка:

-За ежедневна употреба: деца от  1-6 год.- 1ч.л.(5ml)дневно, деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10ml) дневно.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top