Серум за мигли

- научете за какво помага серумът за мигли и как да го използвате за да постигнете най-добри резултати в домашни условия

Избягвате да пърхате с мигли, защото смятате, че не са достатъчно гъсти и си мечтаете за момента, в който ще можете да мятате премрежени погледи. Накратко – търсите вариант за удължаване и сгъстяване на миглите. Вероятно вече сте чувала за серума за мигли, може дори да сте го пробвала веднъж. Прочетете повече за този козметичен продукт и след това преценете дали да го ползвате.

Какво представлява серумът за мигли

Козметичен продукт за сгъстяване и удължаване на миглите. В повечето случаи се нанася върху чистата и суха кожа на клепача вечер преди лягане. Все едно си слагате очна линия.

Резултатът от употребата му става видим обикновено след два месеца ежедневно ползване. Миглите се сгъстяват и получавате онзи прелъстителен, едновременно с това невинен и очарователен вид, за който мечтаете.

  Eyelashes

Какви са плюсовете на това да използвате серум за мигли

  •  В сравнение с поставянето на екстеншъни този начин за сгъстяване на миглите е по-удобен. Не е нужно да отделяте време периодично да се подлагате на специални процедури. Купувате си козметичния продукт и ви отнема по-малко от 5 минути да си сложите от него.
  •  Серумът наистина е ефективен.
  •  Може да се ползва и от хора с чувствителна кожа и/или контактни лещи (само трябва да са свалени преди да нанесете серума).
  •  Смята се, че е безопасен продукт. Четете внимателно опаковките. Избраният от вас серум трябва да е клинично тестван и разрешен за продажба от ХЕИ.

  Какви са минусите на този тип продукти

  •  Миглите се сменят периодично. За да задържите ефекта от първоначалното използване на серума, трябва да продължите да го нанасяте върху клепачите си минимум два пъти седмично. Като финансов разход ще ви излезе горе-долу като поддръжката на екстеншъни за мигли.
  •  Продуктът е безопасен, но все пак трябва да спазвате инструкциите за употребата му и ако очите ви се зачервят, усещате дразнене и сълзене, трябва да спрете да го използвате и да се консултирате с лекар.

И помнете – очите са огледало на душата, ако сте в хармония със себе си, ще сте красива, независимо колко са гъсти миглите ви.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top