Серията OLIV на La Clarée

Нова био натурална марка в асортимента ни. Вижте я

Антиоксидантна грижа за кожата

Да наречем нашите продукти „La Clarée“ означава да изразим по най-добрия начин нашия ангажимент към опазване на околната среда за бъдещите поколения.
Защо?
Защото „La Clarée“ е река, която се намира в защитена местност на Южна Франция, а нейния извор е наречен „Mère de L’Eau“ – Майка на Водите. Това име ни задължава да уважаваме и да съхраняваме за поколенията богатствата на Майката природа.

А природата най-добре може да разкрие Вашата красота…

Не мечтае ли всяка жена да спре времето?
Тайната на вечното Маслиново дърво се крие в неговите тънки и удължени сребристо-зелени листа. Маслиновото листо е с лек и нежен аромат. То е много издръжливо и се регенерира на всеки три години. Съдържа вещества (oleuropein, oleanolic acid, flavonoids) с антиоксидантно действие и с доказан ефект срещу свободните радикали. И точно заради тези му качества се използва в продуктите «La Clarée».
Полезните съставки на OLIV’ включват освен Листа от Маслиново дърво, също и Листа от Алое вера, Масло от Шеа, Растителни масла от Кайсия, Лешник, Семена от Маслина…
Тези съставки са избрани заради техните подхранващи, регенериращи и успокояващи свойства. Резултата е продукти с овлажняващо и антиоксидантно действие, които разкриват красотата на Вашата кожа.

Продуктите OLIV са гарантирано:
Без парабени, без силикон, без ГМО, без изкуствени оцветители, без петролни продукти, без изкуствени аромати, без феноксиетанол, не са тествани върху животни, с рециклируеми и/или рециклирани опаковки. Някои от продукти на La Claree са сертифицирани от Ecocert и Cosmebio, а останалите са в процес на регистрация.

Вие допринасяте за опазване на околната среда…

  „La Clarée“ поема ангажимента да дарява 1% от годишните си приходи на организацията „1% За Планетата”
  Знак сертифициращ, че използваните принтери работят с грижа за опазване на околната среда.
  Знак сертифициращ, че дървесината използвана за производство на хартия е от устойчиво управлявани горски масиви.
  Зелена сертификация на Европейския съюз.
  Зелената точка е символ доказващ, че производителят участва в програмата за рециклиране на опаковките.
  Знак показващ, че продукта е рециклируем.

Продуктите на Oliv можете да отктриете тук: Oliv cosmetics

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top