Седмица с Weleda

Всички продукти на Weleda са с 10% отстъпка до края на седмицата!

Последната седмица от април (от 23 до 29.04) Weleda Ви подарява 10% отстъпка от всичките си продукти. Weleda има огромна гама от козметични продукти и продукти за бебета и деца. Те са изцяло от натурални съставки.

Грижа за възрасни Weleda

Кожата е огледало на физическото и душевно състояние. Тя реагира на влиянието на околната среда – замърсителите във въздуха, слънчевата светлина, горещината, студа и сушата. Неблагоприятната храна, стресът, неритмичният начин на живот и хормоналните колебания в организма също се отразяват на състоянието ѝ. Тя реагира с раздразнения на нарушения баланс в организма.

Затова цялостната био-козметика за лице и тяло на Weleda се грижи за хармоничното и здравословно състояние на кожата. Висококачествените натурални съставки стимулират и стабилизират саморегулиращите ѝ сили, като по този начин спомагат за възвръщането на баланса на кожата и запазване на естествената ѝ красота.

 

Грижа за бебета и деца Weleda

С раждането си Вашето бебе загубва защитното пространство на майчината утроба, макар че с това то печели цял един живот. Сега неговата нежна кожа формира границата между вътре и вън, а всяко докосване, всеки контакт засилват доверието на Вашето бебе в тази нова, непозната среда.

„Серията от грижи за бебета и деца на Weleda помага здравословното развитие на нежното бебе и детската кожа от първия ден с най-ценното от природата“.

Грижа от Weleda:

– Висококачествени съставки с контролиран биологичен произход;

– Много добра поносимост от кожата – дерматологично тествани дори и при невродерматит;

– Без синтетични ароматизатори, оцветители и консервиращи съставки, както и суровини на основата на минерални масла.

Изпитано качество и в опаковката:

Високо качествен, безвреден за околната среда полиетилен, които не съдържа омекотители и  е подходящ както за опаковки на козметика, така и за хранителни продукти.

История на марката може да откриете на този линк – Weleda в хармония с човека и природата

Източник: Weleda

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top