Разпалете страстите с козметиката на Deborah

Използвайте пълноценно...

Използвайте пълноценно часовете между 12:00 ч. и 18:00 ч. в съботния ден 26 Ноември, като посетите дрогерия БИ ФИТ в Търговски Център Галакси. Експериментирайте и опитайте нови съчетания от цветове и нюанси, предложени от професионален консултант-представител на марката. Бъдете в крак с времето, с модата и иновациите от областта на козметиката.

Очакваме Ви!

Нашият информационен подарък към Вас:

Историята на Deborah е тясно свързана с най-значимите социални промени, които бележат 20-ти век – начин на живот, ценностна система, най-вече при младото поколение.

В началото на 60-те години, тийнейджърите са увлечени по мини – полите, дънките и бунтарските прояви. Дебора решава, че ще последва модните тенденции и начина на живот на младите. Така марката бързо се превръща в най-известната марка за декоративна козметика сред младите. Продуктът, който дава емблематичното начало на марката е революционната спирала с четка.

През 1976 година, продуктите за грим с марка Deborah стават предпочитани за ревюта на дизайнери като Krizia, Versace и Fiorucci, заради младежкия дух, стил и вибриращите цветове, които поддържат.

През 70-те години връзката на Deborah с модата става още по-силна посредством лансирането на линия за облекло с етикет “Deborah”, създадена от популярния по това време дизайнер Enrica Massei. Продуктите на Deborah са предпочитани от италианските филмови звезди Sidney Rome и Dalila di Lazzaro, а също така и от супер моделите Renee Simonsen, Monica Schnarrer и Kristen Allen.

С помощта на високотехнологичните формули, продуктовите линии на марката се разрастват. Deborah достига нови измерения. През септември 1991 година, усилията на лабораториите на марката, са увенчани с успех – разработват първата серия за грижа за кожата- Bioetyc skin treatment. Днес линията носи името Deborah Bioetyc и съчетава най-доброто от природата с най-доброто от науката. Обещанието, което Deborah Bioetyc дава на всички дами, е да разкрие тайната как да се чувстваш красив и да бъдеш в хармония с природата благодарение на био активните съставки.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top