Разкрасяващи съвети

за коледни партита

Коледните партита са само на дни разстояние. Готови ли сте за тях? Запазихте ли си час за фризьор? Бяхте ли на предпразничен шопинг? Чудесно е, че се подготвяте за голямото празнуване. Помните ли миналогодишните коледни партита? Припомнете си, че първоначалният ентусиазъм бързо се изпари. Не смогвахте с домашните задължения, разкрасителните процедури и почивката. Затова и с всяко изминало парти се чувствахте все по-непривлекателна. Тази година може да е различно. Ето как:

Парти грим

Овладейте класическото опушено око или си изберете простичък, но ефектен стил на гримиране. Използвайте го преди всяко парти. Така няма да губите време в експерименти, а ще изглеждате страхотно.

Лесна прическа

Няма как да тичате през два дни при фризьорката. Нито разполагате с толкова време, нито има смисъл да давате толкова пари. Преди началото на коледната парти-суматоха изберете една – две простички прически и се научете да ги правите. Така ще иглеждате добре, различна и ще се чувствате чудесно.

Бляскави устни

Те винаги привличат внимание и ви помагат да изглеждате съблазнително и във форма. Ако ще танцувате, използвайте крем червило, молив за устни и гланц. Ако смятате да наблегнете на хапване, пийване и целувки, по-добре заложете само на цветен блясък за устни. Той също се изтрива, но го нанасяте лесно, с едно движение, където и да се намирате.

Маска с алфа-хидрокси киселини

Да ви напомняме да консумирате алкохол в умерени количества е напълно излишно. Празниците се редят един след друг и дори по една чаша алкохол да пиете, пак ще ви се отрази. След като сте пили кожата ви става суха и сива. Овлажняващият крем не е достатъчен. Маската с алфа-хидрокси киселини е най-ефективното решение. Тези киселини премахват натрупаните мъртви клетки и имат хидратиращо действие. След нея кожата ви отново е свежа и гладка.

 koledno parti 2

Околоочен крем, чай и коректор

Купонясвате до късно, пиете, танцувате, понякога заспивате с грим. Естествено, че очите ви ще са подпухнали и с тъмни кръгове. Дръжте студени лъжици или пакетчета чай от лайка в хладилника. Използвайте добър околоочен крем и непременно си слагайте коректор.

Плосък корем

Не яжте храни, които ви карат да се подувате. Освен, че няма да изглеждате добре, ще се чувствате изключително некомфортно.

Забавлявайте се

Това е всъщност първият съвет, който трябва да спазвате. Ако ви е весело и се усмихвате, няма да имате време да си мислите как изглеждате. В повечето случаи само вие се притеснявате за външния си вид. Вашите приятели и близки просто се радват да ви видят.

Прочетете още:

Коледен грим 

Грим за новогодишното парти
Стрес и депресия на празници 

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top