Бебешки пюрета Ovko

Част от гамата бебешки пюрета от Овко. Мммм... искам да опитам.

 

Плодови пюрета на ОВКО
са произведени от специално подбрани плодове и обработени по начин, който запазва в най-голяма степен полезни витамини и минерали в тях. Те са идеален, допълващ и обогатяващ млечното хранене, компонент на здравословната и балансирана диета. Предлага се разнообразие на вкусове, на достъпна цена.
Десертите на ОВКО
са перфектна комбинация от високо плодово съдържание и млечните продукти:  йогурт, извара и сметана. Пюретата са готови за консумация и са подходящи както за десерт или дохранване, така и за самостоятелно хранене.
Зеленчуковите пюрета ОВКО
са идеални за захранване, поради еднокомпонентния си състав. За вече захранените бебета, предлагаме богато асортимент от зеленчуци с по-плътен вкус и аромат. Подходящи са за кърмачета след 4-тия месец.
Месно-зеленчуковите менюта ОВКО
са идеален избор на балансирано хранене на бебета след 5-тия месец. Предлагат се месата: заешко, пуешко, телешко, пилешко и риба в здравословна комбинация с различни видове зеленчуци. Специално подбрани суровини според всички изисквания на Европейските норми.
Плодово-млечни зърнени каши ОВКО
са по-засища и същевременно лесно усвоима храна, която подсигурява на Вас и Вашето дете достатъчно време за спокоен сън.Изключително лесни са за използване, тъй като имат прекрасен вкус дори и без допълнително затопляне.

Може да ги разгледате подробно тук: Пюрета Овко

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top