Против есенна депресия

3 Chenes Bio Женшен желе роял

Трудно ли ви е да се разделите с лятото? Свикнахте ли вече с по-натовареното ежедневие, с камарата от задължения, с липсата на слънце? Началото на есента е преходен период, който ви помага да се подготвите за зимата, за късите, мрачни дни и студа. Достатъчно е да се храните добре. С храни, богати на витамини, минерали, омега 3 мастни киселини, да не прекалявате с въглехидратите и да намирате достатъчно време за почивка, за да се чувствате добре. Но ако усещате, че умората ви завладява, потиснати сте, често сте в лошо настроение, непрекъснато забравяте разни неща и ви се спи, по-добре е да си помогнете.

Женшен желе роял е препарат на растителна основа, с който можете да избегнете есенната депресия и да се отървете от умората. Съставките му са органични:

 жен шен пч.мл.

  • женшен,
  • мед,
  • пчелно млечице.

Женшенът – наричан от китайците „корен на живота“ – е от билките, които се водят супер храни. Съдържа витамин D, който намалява в човешкия организъм с идването на мрачните дни, витамините А и Е, калций, мед и цинк.

Той стимулира централната нервна система и кръвообращението, дава ви сили и енергия да се преборите с физическата и умствена умора и стреса. Подобрява паметта и концентрацията.

Медът е храната на храните. Дава ви енергия, стимулира кръвообращението, помага за подсилване на имунната система, ускорява процеса на заздравяване на рани. С него възстановявате бързо физическите сили и настроението ви се подобрява.

Пчелното млечице – то укрепва нервната система, подсилва имунната система, полезно е за хора със ставни проблеми.

Комбинацията от женшен и пчелно млечице се използва често в източната медицина и се препоръчва на хора, подложени на силен стрес – психическо, умствено и физическо натоварване.

Затова и 3 Chenes Bio Женшен желе роял се препоръчва като средство за борба с есенната депресия. Разбира се, това не отменя необходимостта да се храните здравословно, менюто ви да е подходящо за есента, да използвате всеки слънчев ден за разходки и да почивате често. Балансираният дневен режим е гаранция за добро здраве и добро настроение. Не го пренебрегвайте, дори да сте решили вече да приемате хранителна добавка женшен желе роял.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top