“Пролетно събуждане” за лицето

С настъпването на пролетта природата се съживява и жените разцъфтяват по-красиви...

С настъпването на пролетта природата се съживява и жените разцъфтяват по-красиви от всякога. Събудете красотата в себе си с продуктите от серията „Ecoface. Те ще са на 20% по-ниски преференциални цени в дрогерии БИ ФИТ през целия месец март.MADARA предлага лесна програма за грижа на всеки тип кожа в „ТРИ СТЪПКИ”:  Почистване, Тонизиране и Хидратиране.

–        За почистване – Дълбоко почистваща пяна;

–        За тонизиране – Дълбоко почистващ тоник, Дълбоко балансиращ тоник и Дълбоко облекчаващ тоник;

–        За хидратиране – Дълбоко хидратиращ гел, Дълбоко хидратиращ крем и Дълбоко хидратиращ флуид.

Почистващата пяна е подходяща за всички типове кожа, а продуктите за тонизиране и хидратиране включват индивидуална грижа за различните типове кожа – за мазна към комбинирана кожа, за нормална и комбинирана кожа, и за суха до много суха кожа.
За постигане на желания ефект от програмата “ТРИ СТЪПКИ“, трябва само да изберете с помощта на медицинските специалисти от дрогерии БИ ФИТ, продукти в съответствие с Вашия тип кожа.

Първата стъпка към здрава и красива кожа на лицето е да се измие грима, да се почистят порите и да се премахне нанесената по-рано козметика. Внимателното почистване подготвя кожата за усвояване на всички активни вещества, заложени в продуктите за тонизиране и хидратиране. Много е важно да изпълнявате тази стъпка сутрин, въпреки че може да изглежда, че кожата на лицето е защитена от замърсяване през нощта.

Следващата стъпка е да се използва подходящ тоник, който да балансира рН на кожата и да помогне за преодоляване на евентуални специфични проблеми на Вашия тип кожа. Важно е да знаете, че балансираното ниво на рН за здрава кожа е около 5,5, което често се нарушава от вода и козметични продукти с различна киселинност.

И на края, за да е пълноценна грижата за кожата на Вашето лице трябва да използвате подходящ хидратиращ продукт, който има за цел да предпази кожата от дехидратация и стрес, причинени от различни въздействия и фактори на околната среда – слънце, студ, замърсяване и др. Редовното хидратиране на кожата предпазва от преждевременно стареене и придава здрав и сияен вид.

Всеки един от продуктите в серията на MADARA за грижа за кожата на лицето, съдържа активни вещества от множество балтийски билки, които са специално подбрани за постигане на желаните резултати. Например, жълтият кантарион почиства и предпазва от възпаление, а невенът, лайката и липовият цвят хидратират и успокояват. Дъбовата кора и градинският чай са най-силните природни  съставки за стягане на кожата; краставицата регулира нивото на рН на кожата, а копривата и морският зърнастец са богати на витамини и действат като мощни антиоксиданти.

Събудете пролетното настроение с природната козметика – MADARA!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top