Пробойните в женското здраве

И как да се справяме с тях

Жената е крехко същество, което може да понесе голям психически и физически товар в името на семейството и любимите си хора. Но както всяко живо същество и тя си има слаби места: дискомфортът и болките по време на цикъл, огромната промяна и влошаване на качеството на живот, което носи менопаузата, хормоналните проблеми и рискът от заболявания на костите и ставите, който се увеличава с годините.

Как дамите могат да се справят с всичко това? Достатъчно е да ходите редовно на профилактични прегледи, да отделяте време за себе си, да се храните здравословно, да спортувате и да не пренебрегвате добавки и препарати на растителна основа, които могат да ви помогнат. Естествено, трябва да се съветвате с лекар преди да започнете да ги пиете.

Месецът на жената в дрогерии Be Fit продължава и искаме да ви представим два природни продукта, които ще ви помогнат да намалите риска от някои здравословни проблеми и да се справите с по-леките неразположения.

Nature’s Way Хидраплениш и МСМ

Това е добавка, съдържаща хиалуронова киселина и метилсулфонилметан (МСМ). Тя ще намали риска от износване на ставите и ще ви донесе известно облекчение, ако вече имате проблеми с тях. (Във втория случай консултацията със специалист е задължителна. Този природен продукт не може да ви излекува, но може да се приема по време на лечението ви.)

Хиалуроновата киселина е важна за здравето на ставите. Тя се синтезира от синовиалната мембрана и хрущялни клетки и е от значение за по-бавното износване на ставите. Недостигът й води до проблеми. МСМ пък играе важна роля в образуването на съединителна тъкан.

 Женско здраве

Освен за ставите и двете съставки са полезни за кожата. Забавят процесите на стареене, удължават живота на кожните клетки и придават на лицето и тялото свеж, по-младежки вид.

Vitaslim Lady

Това е продукт, създаден изцяло на растителна основа, който подобрява хормоналния баланс и помага за подобряване физиологичната дейност на млечните жлези. Не уголемява бюста, но запазва стегнатия му и красив вид.

Във Vitaslim Lady има растителни екстракти с високо съдържание на изофлавони. Това са вещества, които приличат много на женски полови хормони. Соев екстракт, екстракт от мексикански сладък картоф, екстракт от цветове на хмел – съставките са така подбрани, че да облекчават дискомфорта по време на менструация, да помагат за регулирането й и да намаляват значително неприятните усещания по време на климактериума.

Посъветвайте се с лекаря си дали е добре за вас да приемате някой от тези природни продукти и се погрижете за слабите места в своето женско здраве. Така ще се радвате по-пълноценно на живота.

Прочетете още:

Менопауза

Хранителни добавки за менопауза

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top