Природни продукти за психичното здраве

- виж повече

   В живота, където стресовите ситуации са ежедневие  все по-трудно запазваме душевното си равновесие.  Колоидните разтвори на  американската компания AD Medicine помагат да бъдем максимално ефективни в  трудни ситуации и да се погрижим за психичното си равновесие по един  природосъобразен и безопасен начин.  Брейн  Бустер / AD Liquid™ Brain Booster / и Ментал Комфорт / AD Liquid™ Mental Comfortса природни продукти за психичното здраве.

   Брейн Бустер  съдържа растителни екстракти, които подобряват невротрансмисията / ДМАЕ, Хуперцин, Фосфатидилсерин/, като по този начин стимулират когнитивните процеси. Ектрактът от Гинкго Билоба благоприятно влияе върху мозъчното кръвообращение, оказва съдоразширяващо действие. Добавените в препарата полиненаситени мастни киселини /докохексаеновата киселина, оризово масло/, селен и витамини от група В оказват невротрофично действие.

   Ментал Комфорт съдържа  растителни антидепресанти / Жълт Кантарион, Пасифлора/, екстракти от Глог и Мента с успокояващо и антистресово действие,  5-хидрокситриптофан – източник за синтеза на серотонина , както и витамин С и витамини от група В. Ментал Комфорт е  единствен на българския пазар продукт, съдържащ Глицин – заменима аминокиселина, която подобрява метаболитните процеси в мозъчните тъкани, има антидепресивно, седативно и антитоксично действие.

 120797_1   И двата продукта, както и всички други продукти на AD Medicine , са под формата на колоидни разтвори, което гарантира бърза абсорбция и  висока усвояемост.

 Брейн Бустер и Ментал Комфорт  намират приложението си при:

1. Възрастни хора- деменция, подтиснато настроение, за подобряване на. паметта.  Препоръчително при възрастните хора  е Брейн Бустер да се приема по-продължително време – мин. 3 -4 месеца, като се започне с дозировка  2 пъти дневно по 5 мл. в рамките на  2 мес. и след това по 5 мл. дневно. Поради леко стимулиращо действие продуктът не трябва да се приема след 18 ч.
При дегенеративни процеси в старческа възраст Брейн Бустер може да се прилага в начален стадий с цел- подобряване на паметта.
При проявите на подтиснато настроение, безпокойство, разстройства на съня Брейн Бустер може се комбинира с Ментал Комфорт. Същият може да се приема само вечер  по 10 мл /ако основният проблем са разстройства на съня/ или 2 – 3 пъти дневно по 5 мл, ако в симптоматиката преобладат тревожност и подтиснатост.
2. Емоционални разтройства.

            Ментал Комфорт е подходящ  в период на възстановяване и ремисия след лекарствена терапия.   Няма странични действия, не пречи на работа с машини и шофиране, не предизвиква привикване.

   Особено подходящ е  при по-леки форми на депресия  /дистимия, атипичните депресии/, които в момента се разглеждат като емоционални разстройства.

Внимание!  Поради това, че в продукта се съдържа жълт кантарион не се препоръчва едновремения му прием със синтетични антидепресанти.

120801_1

Много често при такъв тип емоционални разстройства се срещат трудности със съсредоточаване, адинамия / нежелание за физическата активност/, ахедония / неспособност да изпитваш удоволствие от живота/. В тези случаи Ментал Комфорт може успешно да се съчетава с Брейн Бустер, който стимулира когнитивните процеси, същевременно оказва тонизиращо действие.  Брейн Бустер е желателно да се приема  1-2 пъти дневно по 5 мл, а Ментал Комфорт – по 5 мл  2-3 пъти дневно.
3. Повишена тревожност, чувството на страх, фобииМентал Комфорт намалява чувството на тревожност, безпокойство, подобрява съня. Може да се комбинира с лекарствена терапия. Изключително подходящо е комбинирането на Ментал Комфорт с психотерапия, тъй като употребата на Ментал Комфорт създава един фон, който улеснява психотерапевтични въздействия. Подходящо е да се започне с дозировка 3 пъти по 5 мл, в рамките на 7-10 дни, след което 2 пъти по 5 мл.
4. При зависимости  подходящо е приемането на Ментал Комфорт в периода на възстановяването и съчетаването му с Детокс /AD Liquid™ Detox/. В този случай успокояващото действие на Ментал Комфорт се съчетава с детоксикиращото действие на Детокса.  В случая и двата продукта могат да се приемат 2 пъти дневно по 5 мл.  

Брейн Бустер и Ментал Комфорт могат да се приемат продължително време и помагат за висока умствена ефективност и запазване на психическа хармония.

Хранителните добавки на AD Medicine, може да ги закупите онлайн на адрес: ADLiquid

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top