Почистващите лепенки

Ново решение на проблема с черните точки...

Черните точки и разширените пори са проблем за почти всяка жена. Сигурни сме, че сте пробвала множество кремове, маски, парна баня, редовни посещения при козметик. Някои от тях са ви подействали добре, други не са подействали изобщо.

Има ново решение на проблема. Почистващите лепенки. С тях почиствате порите и премахвате черните точки. Производителите препоръчват да ги ползвате не повече от 2 пъти седмично, защото ще нарушите естествената защита, която кожата има. Рискувате тя да се изтощи и възпали. Няма да изглеждате добре и ще чувствате цялото си лице като прежулено. Освен това колкото по-често почиствате черните точки, толкова по-бързо порите отново се пълнят и се появяват нови. Затова не се изкушавайте, а спазвайте инструкциите. Така с времето ще успеете да сведете появата им до минимум.

Повечето почистващи лепенки са направени специално за Т-зоната – чело, нос, брадичка. Формата им ви улеснява да ги поставите точно върху проблемните места. Преди да ги използвате почистете лицето добре. Не е нужно да си правите парна баня. Според производителите в лепенките има антибактериални съставки, които изтеглят мръсотията и изсушават пъпките. Слагате лепенка на предварително намокрен участък от лицето си – брадичката например. Проверявате дали е залепена добре и стоите с нея известно време – обикновено между 10 и 15 минути. След това я отделяте от кожата си с рязко дръпване. Би трябвало лицето ви да е чисто, а черните точки да са останали по лепенката. След това можете да се намажете с лек, хидратиращ крем.

Ако сте опитвала всички други начини да се справите с проблема и не сте доволна, опитайте този. Той е лесен, евтин и би трябвало бързо да видите ефекта. Разбира се, не разчитайте само на него. Яжте много плодове и зеленчуци, пийте по 2 литра вода на ден и не прекалявайте със сладкото. До седмица, най-много две, лицето ви ще бъде чисто, свежо и сияйно.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top