Почистване с DermatoClean

- мицеларен разтвор 3 в 1

Нежен и ефикасен мицеларен разтвор, който премахва грима и помага на кожата да диша по-лесно. Има тройно действие – ефикасно отстранява грима, почиства и тонизира кожата. Премахва дори водоустойчивия грим от лицето и очите. Подходящ за всеки тип кожа. Клиничните и офталмологични тестове доказват отлична поносимост дори от чувствителна кожа и в зоната около очите.

DermatCleanСъдържа иновативна комбинация от активни съставки:

  • APG комплекс: ефикасен и нежно почистващ комплекс;
  • Глюко-глицерол: натурална овлажняваща активна съставка;
  • Хиалуронова киселина: осигурява интензивна хидратация.

 

Резултатът:

  • Очите и кожата са почистени и успокоени;
  • Кожата е видимо по-мека и гладка;
  • Кожата е подготвена за последваща грижа.

 

 Eucerin създаде серията DermatoCLEAN, която позволява на кожата да диша и да възвърне естествената си красота

 
Серия почистващи продукти на Eucerin DermatoCLEAN подготвя кожата на лицето за нейното пълно възстановяване само с няколко стъпки. Нашите експерти доказаха, че за да е красива и свежа, кожата трябва да диша. Според изследванията кислородът активно възвръща нейния здрав и сияен вид.
Серията DermatoCLEAN се състои от четири иновативни продукта за почистване на лицето – почистващо мляко, гел, лосион за почистване на водоустойчив очен грим и мицеларен разтвор 3 в 1. Всички тези продукти, използвани сутрин и вечер, зареждат кожата на лицето с енергия за новия ден и я подготвят за пълноценна почивка.
В центъра на новата формула стои комбинацията от високоефективни агенти за почистване и грижа за кожата, полагащи идеалната основа за здрава и сияйна кожа. Изключително мекият APG комплекс (алкилполиглюкозид) – почиства оптимално кожата с извлечени от природата глюкозидни повърхностно-активни вещества, ефективно отстранява всички замърсявания и се понася изключително добре дори и от чувствителна кожа. Идентични на естествените глюкоглицерол и хиалуронова киселина, тези активни влагозадържащи агенти са известни със способността си да поддържат ефективно оптимално ниво на хидратация на кожата, насърчавайки естествения процес на дишане.
През м.Декември може да вземеш продукта безплатно, следи нашето списание и facebook страница за да разбереш как 🙂

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top